Συνεργασία J.D. Power και Motorq

Η J.D. Power και η Motorq συνεργάζονται για μέτρηση της πραγματικής κατάστασης των μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων (EV).

Η εταιρεία ανάλυσης δεδομένων και πληροφόρησης καταναλωτών, J.D. Power και η εταιρεία αναλύσεων συνδεδεμένων οχημάτων και υποδομής, Motorq, διεξάγουν διαπραγματεύσεις με κατασκευαστές οχημάτων για παροχή πληροφοριών των μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων (EV) μέσω στοιχείων δεδομένων συνδεδεμένων οχημάτων.

Με στόχο τον καθησυχασμό των χρηστών EV όσον αφορά στην αυτονομία και την διάρκεια ζωής των μπαταριών μεταχειρισμένων οχημάτων, οι δύο εταιρείες χρησιμοποιούν δεδομένα οχημάτων – σε στενή συνεργασία με αυτοκινητοβιομηχανίες – για μέτρηση της πραγματικής κατάστασης των μπαταριών EV, ανέφερε η J.D. Power.

Καθώς η αυτονομία επηρεάζεται από παράγοντες, όπως ο τρόπος οδήγησης και φόρτισης του οχήματος και η θερμοκρασία περιβάλλοντος, η J.D. Power και η Motorq θα μετρήσουν την ακριβή κατάσταση κάθε μπαταρίας EV διαχρονικά, για να μπορέσουν οι καταναλωτές να κάνουν τη δική τους εκτίμηση.

Τα οχήματα που επιτυγχάνουν συγκεκριμένη βαθμολογία θα επικυρωθούν από την J.D. Power, παρέχοντας στους αγοραστές μεταχειρισμένων EV μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας ότι αγοράζουν όχημα υψηλής ποιότητας στην σωστή τιμή. Οι δύο εταιρείες δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

Προηγούμενο άρθροFit for 55: νομοθεσία για επίτευξη κλιματικών στόχων
Επόμενο άρθροΤο IONIQ 5 N στο Arjeplog της Σουηδίας