Σε νέα φάση περνά η συνεργασία Interamerican – Coral με το πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών Smart Club των πρατηρίων Shell. Μια νέα περίοδος στη συνεργασία τους, που έχει ξεκινήσει από το 2014.

Η πελατοκεντρική στρατηγική των δύο εταιρειών αποτελεί την κοινή βάση για προτάσεις και παροχές αμοιβαίου εμπορικού ενδιαφέροντος προς τους πελάτες τους, με πραγματικό και άμεσο όφελος γι’ αυτούς.

Συγκεκριμένα, η Interamerican προσφέρει στα μέλη του Shell Smart Club που θα κάνουν νέο συμβόλαιο οχήματος στην Anytime, προνόμια για καύσιμα ή άλλες αγορές στα πρατήρια Shell. Επιπλέον, για τους υφισταμένους πελάτες της Interamerican και μέλη του Interamerican και Anytime Club, έχουν εξασφαλιστεί, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιρειών, αντίστοιχα προνόμια από τo πρόγραμμα Smart Club. Η συνεργασία των δύο επιχειρηματικών οργανισμών είναι δυναμική, θα εξελίσσεται και θα εμπλουτίζεται ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών τους.

Η Interamerican, με συνέπεια στο όραμα και την αποστολή της, πέρα από την ευρεία γκάμα των ασφαλιστικών προγραμμάτων και υπηρεσιών που διαθέτει και με σκοπό να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, αξιοποιεί αυτή τη συνεργασία με το πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών των πρατηρίων Shell για τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες της, πέραν της ευρείας γκάμας ασφαλιστικών προγραμμάτων και υπηρεσιών που διαθέτει επί μισό αιώνα και πλέον.

Ο Πάνος Κούβαλης, Mobility and Convenience Tribe Leader της Interamerican, επισημαίνει σχετικά: “Έχοντας περάσει σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών και ταχύτατων εξελίξεων, επιζητούμε τρόπους που θα υποστηρίξουν τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, παρέχοντας σε αυτούς τη δυνατότητα μιας νέας εμπειρίας που ικανοποιεί καθημερινές ανάγκες τους.  Οι συνεργασίες αποτελούν στοιχείο της αναπτυξιακής στρατηγικής μας. Η συμφωνία της συνεργασίας μας με τα πρατήρια Shell και το πρόγραμμα Smart Club βασίζεται στα κοινά χαρακτηριστικά των εταιρειών μας αναφορικά με την εστίαση στον πελάτη, το ενδιαφέρον για την καινοτομία και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, σε συνδυασμό με την ισορροπία του κύρους και της αξιοπιστίας των δύο brands. Ειδικότερα στον τομέα της μετακίνησης και τη χρήση του αυτοκινήτου, όπου η εταιρεία μας κατέχει ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά με αιχμή την Anytime, η συνεργασία αυτή μας επιτρέπει να προσφέρουμε αρκετά περισσότερα από την ασφαλιστική κάλυψη σε κάθε πελάτη μας”.

Η Coral, δικαιούχος του σήματος Shell στην Ελλάδα, έχει ηγετική θέση στην αγορά των πετρελαιοειδών. Διαθέτει δίκτυο περισσοτέρων από 750 πρατηρίων πανελλαδικά και διακρίνεται για τον πρωτοποριακό χαρακτήρα της. Εκ μέρους της Coral, ο Διευθυντής Λιανικών Πωλήσεων Δημήτρης Σέρβης αναφερόμενος στη συνεργασία με την Interamerican, τονίζει: “Η Coral είναι εδώ για να προσφέρει κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες στον οδηγό,  μεγιστοποιώντας το όφελός του μέσα από μια σειρά από πρωτοποριακές συνεργασίες. Η σύμπραξη του προγράμματος ανταμοιβής πελατών Smart Club των πρατηρίων Shell  με την Interamerican μετράει ήδη πολλά χρόνια με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες που κερδίζουν καθημερινά συνδυάζοντας τις ανάγκες ασφάλισης και εφοδιασμού τους”.  

Προηγούμενο άρθροΗ Εθνική Στρατηγική για την ανάπτυξη χρήσης του ποδηλάτου
Επόμενο άρθροΗ Volkswagen αποκάλυψε το ευρύχωρο εσωτερικό του ID.4