Η εμπειρογνώμων της τηλεματικής και συνδεσιμότητας Geotab ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Xtract, διαθέτοντας την προηγμένη πλατφόρμα ανάλυσης συμβάντων της εταιρείας στη Geotab Marketplace – ουσιαστικά μια εργαλειοθήκη διαχείρισης για υπεύθυνους στόλων.

Η Xtract είναι παγκόσμια ηγετική εταιρεία στην ψηφιακή ειδοποίηση για ζημία -First Notice of Loss (eFNOL) – και σε αναλύσεις αναπαράστασης συγκρούσεων σε πραγματικό χρόνο. Η προσθήκη της πλατφόρμας της στη Geotab Marketplace παρέχει στους 40.000 πελάτες της Geotab, σε όλο τον κόσμο, πρόσβαση σε απρόσκοπτες πληροφορίες μιας σύγκρουσης, με ψηφιακή, άμεση αναγγελία και αναπαράσταση σύγκρουσης μέσω τηλεματικής. Αποτέλεσμα: μεγαλύτερη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στην επίλυση σύγκρουσης και τελικά, μικρότερη ευθύνη.

«Οι υπηρεσίες ασφάλισης και αποζημίωσης υπόκεινται σε ψηφιακό μετασχηματισμό», επισημαίνει ο Jim Davis, Αντιπρόεδρος Ασφαλίσεων της Geotab. «Αυτός ο μετασχηματισμός καθοδηγείται από ποικιλία καινοτόμων λύσεων που βοηθούν στην αντιμετώπιση παλαιότερων διαδικασιών μετά από σύγκρουση και προσφυγών κόστους.»

«Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την Xtract για παροχή πολύτιμων υπηρεσιών μέσω του οικοσυστήματος InsurTech της Geotab, διευκολύνοντας τους πελάτες και τους ασφαλιστικούς συνεργάτες μας σε πιο απρόσκοπτη εμπειρία αποζημίωσης».

Φωτογραφία: Wikimedia Commons

 

Προηγούμενο άρθροTα e-Motorcycles Segway στην ελληνική αγορά
Επόμενο άρθροΝέα στρατηγική ωθεί την JLR στην κινητικότητα