Συνεργασία BYD - Shell Recharge

Η εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων BYD ανακοίνωσε συνεργασία με την Shell Recharge για παροχή βελτιωμένης διαδικασίας φόρτισης EV στους πελάτες της.

Οι ευρωπαίοι πελάτες της BYD θα διαθέτουν προνομιακή πρόσβαση στο δίκτυο Shell Recharge, στο πλαίσιο συνεργασίας παροχής υπηρεσιών κινητικότητας με την Shell.

Η συνεργασία αφορά στην απλοποίηση της διαδικασίας φόρτισης και στην πρόσβαση σε ευρύ δίκτυο σταθμών φόρτισης σε όλη την Ευρώπη (500.000 φορτιστές του δικτύου Shell Recharge και 7.000 φορτιστές ubitricity στο Ηνωμένο Βασίλειο).

Αυτή η στρατηγική συμμαχία συνδυάζει την τεχνογνωσία ηλεκτρικής κινητικότητας της BYD με την δέσμευση της Shell για επέκταση της υποδομής φόρτισης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, “Οι ειδικές κάρτες BYD X Shell Recharge απλοποιούν την εμπειρία σας και μειώνουν το κόστος της δημόσιας φόρτισης.
Μια απρόσκοπτη εμπειρία οδήγησης και φόρτισης με την BYD και την Shell Recharge”.

Οι χρήστες των καρτών «BYD X Shell Recharge» λαμβάνουν έκπτωση 0,15 € ανά kWh για φόρτιση DC στο δίκτυο Shell Recharge.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε οκτώ χώρες: Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Ελβετία.

Καθώς η ζήτηση ηλεκτρικών οχημάτων συνεχίζει να αυξάνεται, πρωτοβουλίες όπως οι κάρτες φόρτισης BYD-Shell είναι σημαντικές για τη διασφάλιση της προσβασιμότητας και της ευκολίας σε υποδομές φόρτισης EV. Απλοποιώντας τη διαδικασία φόρτισης και επεκτείνοντας το δίκτυο, η BYD και η Shell ανοίγουν το δρόμο για ένα μέλλον όπου τα ηλεκτρικά οχήματα θα αποτελούν τον κανόνα.

Φωτογραφία: BYD

Προηγούμενο άρθροΛύσεις V2X από την LG για την οδική ασφάλεια
Επόμενο άρθροTesla Greece, αύξηση εσόδων 20,2% το 2022