Συνεργασία Blink Charging Hellas - Δ.Θανόπουλος Α.Ε.

Η Blink Charging Hellas και η Δ.Θανόπουλος Α.Ε., ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την ανάπτυξη και προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην αγορά των super markets στην Ελλάδα.

H Δ.Θανόπουλος Α.Ε. είναι η πρώτη αμιγώς ελληνική εταιρεία Super Market στην Αττική, η οποία επενδύει στην ανάπτυξη και διείσδυση της ηλεκτροκίνησης, με τη συγκεκριμένη συνεργασία να βασίζεται στην εγκατάσταση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στα σημεία όπου η αλυσίδα διαθέτει καταστήματα.

Συγκεκριμένα, οι σταθμοί φόρτισης της Blink έχουν ήδη εγκατασταθεί και βρίσκονται σε λειτουργία στην Κηφισιά, τη Νέα Κηφισιά και τη Νέα Ερυθραία, με ελεύθερη εικοσιτετράωρη πρόσβαση τόσο προς όλους τους πελάτες των super market της αλυσίδας όσο και σε όλους όσους επιθυμούν να φορτίσουν το όχημά τους.

Οι σταθμοί φόρτισης της Blink Charging είναι Mode 3 Charger, 2x22kW AC, Type 2, με δύο θύρες φόρτισης δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να φορτίσουν ταυτόχρονα δύο οχήματα.

Και οι τρεις σταθμοί φόρτισης στα καταστήματα της Δ.Θανόπουλος Α.Ε.  εμφανίζονται στον χάρτη ο οποίος είναι διαθέσιμος μέσω της εφαρμογής Blink International. Οι ενδιαφερόμενοι οδηγοί μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή εύκολα και γρήγορα και μέσω του κινητού τους τηλεφώνου μπορούν να εντοπίσουν την ακριβή τοποθεσία και τον κοντινότερο σε απόσταση φορτιστή, να πλοηγηθούν έως αυτόν, να δουν τη διαθεσιμότητα του και να φορτίσουν αντίστοιχα.

Φωτογραφίες: Blink Charging Hellas

Προηγούμενο άρθροΚινούμαι Ηλεκτρικά: Απορροφήθηκε το 10% των φετινών πόρων
Επόμενο άρθροΗ Volkswagen λανσάρει πέντε εκδόσεις του EV Golf