Η Athlon συνεργάζεται με την Digital Charging Solutions (DCS) για να προσφέρει στους πελάτες της εύκολες λύσεις φόρτισης EV σε όλη την Ευρώπη.

Οι πελάτες της Athlon θα μπορούν να φορτίζουν και να πληρώνουν σε περισσότερα από 600.000 σημεία φόρτισης σε 30 χώρες, με μία μόνο κάρτα και εφαρμογή.

«Η απρόσκοπτη εμπειρία φόρτισης είναι βασική για τη μετάβαση στην οδήγηση ηλεκτρικών οχημάτων»,δήλωσε ο CEO της Athlon, Christian Schüler (στη φωτογραφία αριστερά). «Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την DCS για να παρέχουμε στους πελάτες μας πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης στην Ευρώπη και έτσι να κάνουμε την ηλεκτρική οδήγηση όσο το δυνατόν πιο βολική για αυτούς».

Η Athlon θα αρχίσει να προσφέρει την υπηρεσία το 2024. Μέσω της συνεργασίας με την DCS, οι πελάτες της Athlon θα έχουν πρόσβαση στην CHARGE NOW, ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα αναπτυσσόμενα, δημόσια δίκτυα φόρτισης στην Ευρώπη. Οι υπηρεσίες της DCS είναι συμβατές με το GDPR και εγγυώνται την καλύτερη ποιότητα δεδομένων στην κατηγορία για εύκολη φόρτιση.

Ως δημιουργός λύσεων ψηφιακής φόρτισης λευκής ετικέτας για κατασκευαστές αυτοκινήτων και εταιρείες στόλου, η DCS με έδρα τη Γερμανία αποτελεί σημαντικό μοχλό μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση. Από το 2019, η εταιρεία αυτή αποτελεί μέρος της κοινοπραξίας κινητικότητας των BMW Group και Mercedes-Benz Group, στην οποία το 2021 προστέθηκε και η BP.

Ο Jörg Reimann, CEO της DCS (στη φωτογραφία δεξιά), δήλωσε: «Η τεχνολογία μας είναι επίσης ενσωματωμένη στα συστήματα πλοήγησης πολλών αυτοκινητοβιομηχανιών, έτσι οι οδηγοί μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι επιλογές που τους παρέχονται καθ’οδόν είναι πράγματι διαθέσιμες. Το άγχος της αυτονομίας δεν υπάρχει πλέον για ανθρώπους και εταιρείες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία DCS».

Προηγούμενο άρθροFord: αξιόπιστες και διαφανείς after sales υπηρεσίες
Επόμενο άρθροVolvo Cars: Η Vanessa Butani Επικεφαλής Βιωσιμότητας