www.fleetnews.gr

Το 2018, το νέο Suzuki JIMNY επιστρέφει ανανεωμένο για τέταρτη φορά!

Με τη φιλοσοφία ενός «τετρακίνητου αυτοκινήτου που μπορεί να διασχίσει τραχείς δρόμους και να πάει σε μέρη που τα υπόλοιπα αυτοκίνητα δεν μπορούν», η πρώτη γενιά JIMNY, κυκλοφόρησε το 1970, με τα JIMNY LJ10 και LJ20 και το JIMNY LJ50 το 1974, με 243 χιλιάδες αυτοκίνητα συνολικές πωλήσεις. Το 1981 ακολούθησε η δεύτερη γενιά με το JIMNY SJ410, το JIMNY SJ413 το 1984 με 1.693 χιλιάδες πωλήσεις και η τρίτη γενιά JIMNY το 1998 που έφτασε τις 918 χιλιάδες πωλήσεις συνολικά.

Διατηρώντας πλήρως το πνεύμα των πολύ αγαπημένων προκατόχων του και την βασική ιδέα του να είναι το “ένα και μοναδικό, ελαφρύ τετρακίνητο όχημα”, το ολοκαίνουργιο JIMNY, τέταρτης γενιάς, κάνει το ντεμπούτο του ακόμα πιο λειτουργικό και πρακτικό όσον αφορά την εμφάνιση αλλά και τις επιδόσεις.

Εξελίχθηκε ως «το απόλυτο εργαλείο» για τους επαγγελματίες, δεσμεύτηκε για την διατήρηση της αυθεντικότητας του, της κληρονομίας του, το στιβαρό πλαίσιο τύπου σκάλας, το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP PRO της Suzuki και την ανάρτηση 3 συνδέσμων με άκαμπτους άξονες και ελατήρια, όλα τα βασικά στοιχεία για να απολαύσει ο οδηγός στο έπακρο κάθε off-road πρόκληση.

Ο εξωτερικός του σχεδιασμός είναι λιτός και όμορφος με έμφαση στις λεπτομέρειες, ενώ το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να εκφράζει τον δυναμικό του χαρακτήρα κατά την οδήγηση σε κάθε επιφάνεια.

Το εσωτερικό του JIMNY εκπέμπει ένα περιπετειώδες πνεύμα με τον απλό, πρακτικό και τεχνολογικά αναβαθμισμένο σχεδιασμό του.

Το JIMNY διαθέτει ένα συμπαγές αμάξωμα και αξιοσημείωτες επιδόσεις εκτός δρόμου, προσπερνώντας κάθε δύσκολη επιφάνεια, από την άλλη η on-road απόδοση του μοντέλου είναι αδιαμφισβήτητη, με το άκαμπτο πλαίσιο τύπου σκάλας και τις ενισχυμένες αναρτήσεις, να παρέχουν άνεση κατά την οδήγηση και σταθερό χειρισμό. Όσον αφορά τον κινητήρα, ενσωματώνεται ένας ισχυρότερος και αποδοτικότερος κινητήρας 1.5 λίτρων.

Η τέταρτη γενιά JIMNY ήρθε ανανεωμένη σε κάθε λεπτομέρεια για να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς επαγγελματίες, τους JIMNY Fans, την οδηγική απόλαυση των οδηγών πόλης και των πιο αυστηρών όλων… των πρώτων οδηγών JIMNY.

Το JIMNY έχει επιτύχει πάνω από 2.854.000 συνολικές πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και έχει διατεθεί σε 194 χώρες για σχεδόν 50 χρόνια.

Το νέο JIMNY ήρθε για να συνεχίσει να σαγηνεύει με τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα του κάθε οδηγό.

Προηγούμενο άρθροΑλλαγή ηγεσίας στην BMW Financial Services Hellas
Επόμενο άρθροΗ Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για πιο καθαρά αυτοκίνητα στους Ευρωπαϊκούς Δρόμους