Στρατηγική επέκταση της εταιρείας τηλεοδήγησης Vay

Η Vay λαμβάνει χρηματοδότηση για ανάπτυξη υπηρεσιών τηλεοδήγησης και τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης.

Η εταιρεία κινητικότητας τηλεοδήγησης, ανακοίνωσε τη στρατηγική επέκτασής της, συγκεντρώνοντας 95 εκατομμύρια δολάρια σε δεύτερο γύρο χρηματοδότησης.

Η εταιρεία σκοπέυει να χρησιμοποιήσει τη χρηματοδότηση για να λανσάρει υπηρεσίες στο Αμβούργο και να τριπλασιάσει την ομάδα της στη Γερμανία το 2022. Η χρηματοδότηση θα ενισχύσει επίσης τις προσπάθειες Ε&Α σε υπηρεσίες τηλεοδήγησης και τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης. Σχεδιάζει, επίσης, να προωθήσει εμπορικές υπηρεσίες τηλεοδήγησης και να προχωρήσει σταδιακά σε τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης, προς εξασφάλιση εσόδων, πριν μεταβεί σε λύσεις εναλλακτικής κινητικότητας.

Αντικατάσταση αυτοκινήτων με αστική κινητικότητα

Το 2022, η αναβαθμισμένη εφαρμογή Vay θα παρέχει καλύτερη υπηρεσία τηλεοδήγησης, καθώς το ηλεκτρικό VayCar θα οδηγείται στον πελάτη εξ αποστάσεως. Το VayCar θα σταθμεύει μόνο του ή θα μεταβαίνει σε άλλον πελάτη μετά την αποβίβαση του προηγούμενου.

Η Vay προβλέπει η υπηρεσία μετακίνησης πόρτα – πόρτα να αποσπάσει την προσοχή του κλάδου αστικής μετακίνησης και να αρχίσει να αντικαθιστά την ιδιοκτησία αυτοκινήτου με ανταγωνιστική τιμή.

Φωτογραφία: Vay

Προηγούμενο άρθροΗ Citroën παραδίδει το πρώτο της ë-Jumpy Hydrogen
Επόμενο άρθροΤα σχέδια ηλεκτροκίνησης Toyota και Lexus