Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου και Ηλεκτροκίνησης, IAA, θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2021 στο Μόναχο, μετά από 70 χρόνια διεξαγωγής του στη Φρανκφούρτη.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τον Σύνδεσμο Αυτοκινητοβιομηχανίας της Γερμανίας (VDA) και τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η IAA, η κορυφαία πλατφόρμα του μέλλοντος και της κίνησης, εξελίσσεται συνεχώς από ένα motor show σε μια mobility πλατφόρμα. Εκτός από την επίδειξη ενός εντυπωσιακού αυτοκινήτου, των e-bikes και e-scooter και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αναμένεται να αναπτύξει το μοντέλο μιας “smart city” με έξυπνη κυκλοφορία και καινοτόμους τρόπους σύνδεσης μεταφοράς, μέσω της βιωσιμότητας και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ανθρώπων.

Η IAA αντιπροσωπεύει μια ολιστική εικόνα της κίνησης

Κατά την επόμενη δεκαετία ο τρόπος, που θα φτάνουμε από το σημείο Α στο σημείο Β θα αλλάξει. Οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες του κλάδου αλλά και οι start up επιχειρήσεις, έχουν την ευκαιρία μέσω της έκθεσης αυτής να παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου.

Η καθιερωμένη έκθεση προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία της επόμενης γενιάς των οχημάτων, των e-bikes και e-scooter, των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και των φουτουριστικών προτύπων της βιομηχανίας, μέσα από διαδραστικά εκθέματα αλλά και δίνοντάς τους την ευκαιρία για δοκιμαστικές περιηγήσεις και ειδικά events.

Όλα τα παραπάνω οδήγησαν τους διοργανωτές στο Μόναχο, καθώς αποτελεί την ιδανική τοποθεσία. Τα πλεονεκτήματα της πόλης του Μονάχου, όπως η όμορφη πόλη και οι εξαιρετικά ελκυστικές τοποθεσίες για εκδηλώσεις κοντά στο κέντρο, θα αποτελέσουν το ιδανικό σκηνικό της IAA.

Όλες οι τοποθεσίες θα συνδέονται με το μοντέρνο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου μέσω διαδρομών, που θα περιλαμβάνουν λωρίδες προτεραιότητας για φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα, επιτρέποντας έτσι στους διοργανωτές να φύγουν από τις αίθουσες της έκθεσης και να βγουν στο δρόμο.

Κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή μπορείτε να παραγγείλετε online εδώ

 

Προηγούμενο άρθροSchool n’ Cool από την Citroën
Επόμενο άρθροΑδιάβροχο εσωτερικό για το Jeep Wrangler