Στις 26 Απριλίου θα παρουσιαστεί η νέα Mercedes T-Class
Η νέα Mercedes-Benz T-class

Στις 26 Απριλίου η Mercedes Benz θα παρουσιάσει ψηφιακά τη νέα T-Class . Με αυτό το εντελώς νέο μοντέλο θα προσφέρει ένα premium μικρό βαν για δραστήριο τρόπο ζωής.

Η ταινία της παρουσίασης θα αφορά σε οικογένειες και λάτρεις αναψυχής και θα παρουσιάζει τα κυριότερα χαρακτηριστικά της νέας T-Class .

Με αυτό το premium μικρό βαν, η Mercedes Benz Vans επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της για ιδιώτες πελάτες με ένα ελκυστικό μοντέλο – για όσους χρειάζονται άπλετο χώρο, αλλά θέλουν να οδηγούν όχημα συμπαγών εξωτερικών διαστάσεων.

Η Mercedes Benz T-Class συνδυάζει σπορ και εκλεπτυσμένη σχεδίαση με ευρύχωρο και μεταβλητό εσωτερικό, πρακτικές συρόμενες πόρτες (που ανοίγουν τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πλευρά του οχήματος) και την άνεση, την συνδεσιμότητα, την υψηλή ποιότητα και την ασφάλεια που χαρακτηρίζουν τη Mercedes. Το νεότερο μέλος της οικογένειας Mercedes Benz κομίζει ευρεία γκάμα σχεδιαστικών λεπτομερειών και άνεσης στην κατηγορία των ιδιωτικών μικρών βαν.

Παράλληλα με τα συμβατικά συστήματα κίνησης, θα υπάρχει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Στην κατηγορία των μικρών βαν, η Mercedes-Benz Vans εισήλθε το 2012 με το Citan. Τον Αύγουστο του περασμένου έτους, το τμήμα Vans ανακοίνωσε έναν διάδοχο του συμπαγούς βαν αστικής παράδοσης, με μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Με βάση αυτή τη μικρή πλατφόρμα βαν, θα κατασκευάζονται δύο οχήματα: ενώ το Mercedes-Benz Citan είναι ένα όχημα χωρίς συμβιβασμούς προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των επαγγελματικών πελατών, η Mercedes-Benz T-Class επικεντρώνεται κυρίως σε ιδιώτες πελάτες.

Η T-Class όπως και το Citan, όπως είχε ανακοινώσει η εταιρεία στο τέλος Ιουλίου, θα κατασκευαστούν σε συνεργασία με τη Συμμαχαία των Renault-Nissan-Mitsubishi.

Προηγούμενο άρθροΗ Geely ξεκινά δοκιμές ηλεκτροκαυσίμου στη Δανία
Επόμενο άρθροΙστορική καμπή στην ΕΕ με το ντίζελ ακριβότερο παντού