Η Mobilisights μετασχηματίζει το πεδίο εφαρμογών συνδεδεμένων οχημάτων, με τον εκτεταμένο αντίκτυπο των δεδομένων οχημάτων της Stellantis στις έξυπνες λύσεις και την ενίσχυση της απόδοσης του οικοσυστήματος αυτοκινήτων.

Η Mobilisights δημιουργήθηκε για να αξιοποιήσει την αποκλειστική πρόσβαση στα ενσωματωμένα δεδομένα των 14 εμβληματικών μαρκών της Stellantis, για πιο έξυπνο περιβάλλον. Πέρυσι, η Mobilisights παρουσίασε καινοτόμες λύσεις και εξασφάλισε στρατηγικές συμφωνίες.

Όσον αφορά στην αξιολόγηση προϊόντων, η Mobilisights ανέπτυξε και εξέλιξε πέντε μεγάλα πακέτα δεδομένων για τις ανάγκες των πελατών της. Δημιούργησε εξελισσόμενα πακέτα δεδομένων για στόλους πελατών στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, καθώς και για εξατομικευμένες ασφαλιστικές προσφορές και ένα πακέτο ροής δεδομένων για την αποτελεσματική διαχείριση της φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Όλες αυτές οι λύσεις της επιτρέπουν να εξυπηρετεί διάφορες εταιρείες ενοικίασης, παρόχους υπηρεσιών τηλεματικής ή συνεργάτες EV, παρέχοντας αξία σε όσους κυκλοφορούν.

Οι εταιρείες ενοικίασης επωφελούνται από τις απρόσκοπτες λύσεις διαχείρισης στόλου της Mobilisights, τον έλεγχο διαχείρισης καυσίμων και την βελτιστοποίηση των λειτουργιών τους με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, ζωτικής σημασίας για την βελτίωση της ικανοποίησης πελατών και της λειτουργικής αποτελεσματικότητας.

Οι πάροχοι υπηρεσιών τηλεματικής χρησιμοποιούν τις ροές δεδομένων της Mobilisights για να βελτιώσουν την διοίκηση του στόλου. Με πρόσβαση σε αναλυτικά δεδομένα οχημάτων, οι πάροχοι αυτοί άλλαξαν τον τρόπο λειτουργίας των στόλων, διασφαλίζοντας αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και βιωσιμότητα.

Τα δεδομένα συνδεδεμένων οχημάτων σε πραγματικό χρόνο, όπως του χιλιομετρητή και της επιτάχυνσης, επιτρέπουν στις ασφαλιστικές εταιρείες να προσφέρουν εξατομικευμένα προϊόντα, επιβραβεύοντας την ασφαλή οδήγηση. Αυτά τα δεδομένα οδηγού αναλύονται κατόπιν συγκατάθεσης, για δημιουργία προσφορών βάσει τρόπου οδήγησης.

Τα δεδομένα της Mobilisights παρέχουν επίσης τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναπτύξουν έξυπνες εφαρμογές για κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων, απλοποιώντας τη διαχείριση των logistics από τη φόρτιση έως τον έλεγχο κόστους, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία του χρήστη.

Η Mobilisights επιδιώκει την παροχή ανώνυμων συνεισφορών δεδομένων, ιδιαίτερα σημαντικών για τη βελτίωση της υποδομής μεταφορών. Αυτή η προσπάθεια στοχεύει στη δημιουργία ασφαλέστερων δρόμων και πιο προσαρμοστικών συστημάτων κυκλοφορίας, προς όφελος των χρηστών του δρόμου.

«Μετατρέψαμε τα δεδομένα σε πρόοδο, επιτρέποντας ένα πιο συνδεδεμένο περιβάλλον και η προσπάθειά μας μόλις ξεκινά», δήλωσε ο Sanjiv Ghate, CEO της Mobilisights. «Αντιλαμβάνομαι τον αντίκτυπο του ασφαλέστερου και αποτελεσματικότερου οικοσυστήματος που παρέχουμε στους πελάτες μας. Δεν προχωράμε απλώς, αλλά πρωτοστατούμε για έναν πιο έξυπνο κόσμο και για το μέλλον της κινητικότητας».

Η Mobilisights συνεργάζεται με πολλούς πελάτες, από κορυφαίους στον κλάδο τους έως καινοτόμες startups, συμπεριλαμβανομένων των Free2move, Geotab, Guidepoint Systems, Echoes, Ocean-Orange Business, Webfleet, MotorQ, CerebrumX, Axa for Stellantis insurance, EEVEE, 2hire, τονίζοντας την δέσμευσή της για βελτιωμένη ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και εστίαση στους πελάτες, παρέχοντας υπηρεσίες κινητικότητας μέσω δεδομένων. Η Mobilisights, καινοτόμο στοιχείο του στρατηγικού σχεδίου Stellantis Dare Forward 2030, γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια και επισημαίνει τη δέσμευσή της για συνεχή πρωτοπορία στην καινοτομία και την διαμόρφωση του μέλλοντος της κινητικότητας.

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμια πρεμιέρα του εξελιγμένου GR Yaris
Επόμενο άρθροΕξαρτήματα των μελλοντικών Ford από ελαιόδεντρα;