Το Smart Mobility Institute σας ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την συνδρομητική κινητικότητα. 

Η εταιρική κινητικότητα αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Όλο και περισσότεροι ειδικοί αναζητούν καινοτόμες ιδέες προς αξιοποίηση της τεχνολογίας και απόκτηση μεγαλύτερης ευελιξίας στις επιλογές κινητικότητας των εργαζομένων, καθιστώντας παράλληλα την χρήση της πιο βιώσιμη από ποτέ. Η εταιρική συνδρομητική κινητικότητα αποτελεί τέτοια περίπτωση.

Τι ακριβώς είναι και πώς μπορεί να επωφεληθεί η εταιρεία σας; Από πού πρέπει να ξεκινήσετε και ποιος πρέπει να συμμετάσχει;

Για απαντήσεις σε αυτές και άλλες ερωτήσεις, το Smart Mobility Institute διοργανώνει 3ωρη διαδικτυακή εκπαίδευση την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, από τις 14:00 έως τις 17:00 CET (ώρα Ελλάδος 15:00-18:00). Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε για να βοηθήσει τους ηγέτες διεθνούς κινητικότητας, τους ειδικούς Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιδομάτων & Παροχών σε όσα χρειάζεται να γνωρίζουν για τις εταιρικές συνδρομητικές λύσεις.

Τα κυριότερα σημεία του προγράμματος:

  1. Βέλτιστες πρακτικές Διαμοιρασμού

Βέλτιστες πρακτικές συνδρομητικής κινητικότητας από εταιρεία που τις υιοθέτησε πρώιμα.

Η Alexandra Melville της πρωτοπόρου εταιρείας υιοθέτησης εταιρικής κινητικότητας, Accenture, θα αναλύσει το «Τι, γιατί και πώς» της συνδρομητικής κινητικότητας, τις βέλτιστες πρακτικές και τα διδάγματα από την εφαρμογή αυτής της ταχέως αναδυόμενης εταιρικής υπηρεσίας.

2. Θέματα ευρείας ανάλυσης

Πώς θα επωφεληθείτε της συνδρομητικής κινητικότητας.

Πληροφορίες και συμβουλές από δύο κορυφαίους παρόχους – την Free Now for Business και την Sixt:

  • Πώς λειτουργεί στην πράξη η συνδρομητική κινητικότητα;
  • Σε ποιούς εργαζόμενους ταιριάζει περισσότερο η συνδρομητική λύση;
  • Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος εφαρμογής υπηρεσιών συνδρομητικής κινητικότητας;
  • Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός τέτοιου προγράμματος;

3. Περιεχόμενο για σκέψη

Η έννοια της πόλης των 15 λεπτών.

Αναπτύχθηκε κυρίως για μείωση των εκπομπών άνθρακα, με περιορισμό της χρήσης αυτοκινήτων και άλλων μηχανοκίνητων οχημάτων. Η έννοια της πόλης των 15 λεπτών είναι ένα μοντέλο αποκεντρωμένου πολεοδομικού σχεδιασμού, στο οποίο κάθε γειτονιά διαθέτει όλες τις βασικές κοινωνικές λειτουργίες καθημερινότητας και εργασίας. Αλλά τι σημαίνει αυτό για το πρόγραμμα εταιρικής κινητικότητας και πώς μπορείτε να συμβάλετε στην επιτυχία της έννοιας αυτής; Αυτή η ενότητα θα σας προσδώσει νέα προοπτική για το μέλλον της εταιρικής κινητικότητας στην πράξη.

4. Ενίσχυση των εξελίξεων Εταιρικής Κινητικότητας

Ζωηρές και διαδραστικές συζητήσεις.

Κορυφαίοι ειδικοί εταιρικής κινητικότητας, συμπεριλαμβανομένου του Smart Mobility Manager της Χρονιάς, Franz Fehlner, της Allianz, θα αναλύσουν πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην προώθηση των εξελίξεων συνδρομητικής κινητικότητας.

Εδώ θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες – και θα εγγραφείτε – σε αυτήν την ηλεκτρονική εκπαιδευτική ενότητα.

Προηγούμενο άρθροΛύση της HERE για την έξυπνη υποστήριξη ταχύτητας
Επόμενο άρθροDataforce: Πού πήγαν όλα τα ντίζελ;