Το Smart Mobility, brand του Fleet Europe και η Frost & Sullivan ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώσουν το δεύτερο Smart Mobility Conference στις 9 Ιουνίου 2022, στις Βρυξέλλες.

Πρόκειται για το μοναδικό διεθνές συνέδριο που εστιάζει στην εταιρική κινητικότητα με επίκεντρο τις ανάγκες και τις προσδοκίες του οικοσυστήματος.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης εναρκτήριας εκδήλωσης του 2021, το κορυφαίο διεθνές συνέδριο Εταιρικής Κινητικότητας, που δημιουργήθηκε από την Nexus Communication, σε συνεργασία με την Frost & Sullivan, επιστρέφει στις 9 Ιουνίου με ιδιαίτερο πρόγραμμα ενημέρωσης, έρευνας και δικτύωσης.

Η εταιρική κινητικότητα εξελίσσεται ραγδαία, καθώς οι εταιρείες αντιμετωπίζουν νέες απαιτήσεις από τους εργαζομένους τους και σημαντικές πιέσεις βιωσιμότητας. Η μετάβαση από την ιδιοκτησία οχήματος στη χρήση νέων τρόπων κινητικότητας, όπως ο διαμοιρασμός αυτοκινήτων και διαδρομών, η μικροκινητικότητα και η ‘Κινητικότητα ως Υπηρεσία / Mobility as a Service’ αποτελούν την νέα τάση. Αυτή η μετάβαση προσφέρει τεράστια κέρδη βιωσιμότητας, δυνατότητες ανάπτυξης και έχει ήδη διαταράξει σημαντικά το Οικοσύστημα Στόλου & Κινητικότητας.

Οι εταιρείες έχουν αντιληφθεί πως η ζήτηση παραδοσιακών παροχών εταιρικών αυτοκινήτων εκ μέρους των στελεχών τους μειώνεται, παράλληλα με σημαντική ώθηση σε θέματα βιωσιμότητας. Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως οι μέρες που οι εργαζόμενοι μετέβαιναν στην εργασία τους 5 ημέρες την εβδομάδα με εταιρικό αυτοκίνητο ανήκουν στο παρελθόν.

Το Smart Mobility Conference αποτελεί τη μοναδική διεθνή εκδήλωση εταιρικής κινητικότητας για ολόκληρο το φάσμα του οικοσυστήματος, τόσο από άποψη θεμάτων, όσο και εμπλοκής ενδιαφερομένων μερών.

Το Smart Mobility Conference 2022 αφορά σε διαλειτουργικά ενδιαφερόμενα μέρη στην κινητικότητα και σε παροχές εργαζομένων: Διευθυντές Κινητικότητας, Ανθρώπινου Δυναμικού, Στόλου, Αμοιβών & Παροχών, Εγκαταστάσεων και Ταξιδίων. Το συνέδριο θα φιλοξενήσει επίσης τον ταχέως εξελισσόμενο κλάδο προμηθευτών, με παρόχους Κινητικότητας και MaaS, εταιρείες leasing και ενοικίασης, εμπειρογνώμονες τεχνολογίας και δεδομένων, κατασκευαστές αυτοκινήτων, παρόχους κινητικότητας διαμοιρασμού και νεοφυείς επιχειρήσεις κινητικότητας.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου βασίζεται σε τέσσερα κύρια θέματα:

  1. Τάσεις που επιταχύνουν τη μετάβαση από τον στόλο στη διαχείριση κινητικότητας.
  2. Δημιουργία στρατηγικής εταιρικής κινητικότητας στο πλαίσιο του αναπτυσσόμενου οικοσυστήματος.
  3. Λύσεις management προς υποστήριξη της υλοποίησης εταιρικής κινητικότητας.
  4. Toν λόγο για τον οποίο η εταιρική κινητικότητα αποτελεί λύση συμπερίληψης για όλους τους εργαζόμενους.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Συνδυάζοντας παρουσιάσεις κορυφαίων εμπειρογνωμόνων, εκπληκτικές μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις νεοφυών επιχειρήσεων και ευκαιρίες δικτύωσης, το Smart Mobility Conference 2022 παρέχει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν, να συζητήσουν και να αναπτύξουν σχέδιο δράσης για επιτυχημένη και έξυπνη εταιρική κινητικότητα.

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

Προηγούμενο άρθροIONIQ 5: Car of the Year 2022 του Ηνωμένου Βασιλείου
Επόμενο άρθροACEA: Οδηγός κανονισμών αυτοκινητοβιομηχανίας