Το Automotive Regulatory Guide (Οδηγός Κανονισμών της Αυτοκινητοβιομηχανίας) της ACEA είναι μοναδική έκδοση που παρέχει ολοκληρωμένη επισκόπηση των εθνικών και διεθνών κανονισμών που διέπουν την αυτοκινητοβιομηχανία.

Ο Οδηγός Κανονισμών της Αυτοκινητοβιομηχανίας δεν περιέχει μόνο πρόσφατες πληροφορίες για τις χώρες που αναφέρονται στην πρώτη έκδοση, αλλά επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει κανονισμούς των ΗΠΑ, του ΗΒ, του Καναδά, του Μεξικού και της Αυστραλίας.

Ο τεράστιος αριθμός κανονισμών για τον τρόπο κατασκευής και πιστοποίησης μηχανοκίνητων οχημάτων, καταδεικνύει τη σημασία εναρμονισμένου ρυθμιστικού πλαισίου που επιτρέπει την καινοτομία και τις επενδύσεις στον κλάδο μας.

Πράγματι, η ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία είναι από τους πιο αυστηρά ρυθμιζόμενους ευρωπαϊκούς τομείς, με περισσότερους από 150 κανονισμούς της ΕΕ και 30 Οδηγίες για τις δραστηριότητες του κλάδου.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ACEA υποστηρίζει από καιρό την ανάγκη για πιο έξυπνη και όχι απλώς περισσότερη, νομοθεσία. Με την υποστήριξη των εθνικών και διεθνών ρυθμιστικών αρχών, η αυτοκινητοβιομηχανία είναι απολύτως αφοσιωμένη στην αντιμετώπιση των προκλήσεων του σήμερα για ένα καλύτερο αύριο.

Μπορείτε να διαβάσετε την έκδοση εδώ.

Προηγούμενο άρθροSmart Mobility Conference 2022 – 9 Ιουνίου Βρυξέλλες
Επόμενο άρθροNissan: Νέα γκάμα και τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης