Sixt, βραβείο από το Business Traveler στη Βόρεια Αμερική

Η Sixt βραβεύθηκε ως η καλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Βόρεια Αμερική για το 2022 στα ετήσια Βραβεία Business Traveller U.S.

Αυτή η διάκριση προστίθεται σε τρία βραβεία που έλαβε η Sixt από τη γερμανική έκδοση Business Traveler ως η καλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Γερμανία, την Ευρώπη καθώς και παγκοσμίως. Ο premium πάροχος κινητικότητας εντυπωσίασε με βασικά κριτήρια, όπως ελκυστικές εβδομαδιαίες χρεώσεις και πρόσβαση σε εξυπηρέτηση πελατών 24/7 και οδική βοήθεια στη Βόρεια Αμερική. Επιπλέον, η Sixt ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό για την ποιότητα των υπηρεσιών της, τον πλήρη στόλο οχημάτων premium και τις γρήγορες, φιλικές προς το χρήστη διαδικασίες ενοικίασης.

Η αμερικανική έκδοση του Business Traveller είναι μηνιαία και διανέμεται σε σαλόνια αεροπορικών εταιρειών σε όλα τα κύρια αεροδρόμια της Βόρειας Αμερικής, καθώς και σε ιδιωτικούς τερματικούς σταθμούς τζετ, ιδιωτικά κλαμπ και ξενοδοχεία. Η Sixt ήταν μία από τις πέντε εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων που προτάθηκαν για την “Καλύτερη Εταιρεία Ενοικίασης Αυτοκινήτων στη Βόρεια Αμερική”. Οι νικητές επιλέχθηκαν από τους αναγνώστες κατά τη διάρκεια μιας τρίμηνης περιόδου ψηφοφορίας.

Προηγούμενο άρθρο177.257 BMW M παραδόθηκαν παγκοσμίως το 2022
Επόμενο άρθροΗ νέα έκδοση Extreme του ηλεκτρικού Dacia Spring