Σχεδόν ηλιακό φως στο νέο Volvo EX90

Στο νέο Volvo EX90 επαναπροσδιορίζεται η εμπειρία premium αυτοκινήτου, φωτίζοντας το εσωτερικό του με σχεδόν ηλιακό φως μέσω 72 LED SunLike.

Οι σχεδιαστές της Volvo ενισχύουν τη σύνδεση με τη φύση, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Τα LED SunLike, της Seoul Semiconductor, συμπληρώνουν την πανοραμική οροφή και την ανοιχτή καμπίνα. Η προσθήκη νέων φωτιστικών, που δεν τρεμοπαίζουν, επιτρέπει φυσικότερα χρώματα, πέρα των σημερινών LED – με χαμηλή αντανάκλαση και υψηλό δείκτη φυσικών χρωμάτων.

«Με τον φωτισμό των SunLike LED, αναδεικνύονται τα εξελιγμένα υλικά και η εσωτερική σχεδίαση του Volvo EX90, χωρίς χρωματική παραμόρφωση», δήλωσε ο Dan Fidgett, Επικεφαλής Χρωμάτων & Υλικών. «Συμπληρώνοντας την ξύλινη διακόσμηση και άλλα φυσικά υλικά καμπίνας, τα φώτα παίζουν σημαντικό ρόλο στη σκανδιναβική σχεδίασή μας».

Τα φωτιστικά SunLike χρησιμοποιούνται ήδη για φυσικό φως σε εσωτερικούς οικιακούς χώρους, νοσοκομεία, σχολεία, μουσεία και κηπουρικές εφαρμογές και το Volvo Car Group εισήγαγε πρώτο τα LED σε οχήματα παραγωγής, με το Polestar 3 και το Volvo EX90.

Τα μη διακοσμητικά φώτα στο εσωτερικό του Volvo EX90, οροφής, δαπέδου, θυρών ή πορτμπαγκάζ είναι στάνταρ LED SunLike.

«Η άνεση των πελατών μας είναι πάντοτε στο επίκεντρο της εσωτερικής διακόσμησης της Volvo Cars. Η προσθήκη SunLike LED στο εσωτερικό του Volvo EX90 εκφράζει την επιθυμία μας να προσφέρουμε καινοτόμο τεχνολογία νέας premium εμπειρίας στους πελάτες μας», συμπλήρωσε ο Dan Fidgett.

Εκτός από τη βελτίωση της αισθητικής του εσωτερικού, τα φωτιστικά SunLike παρέχουν επίσης φυσική άνεση στους επιβάτες του Volvo EX90. Η ελαχιστοποίηση του μπλε φωτισμού σε συνδυασμό με την σταθερότητά του παρεχόμενου φωτισμού καμπίνας θα βοηθήσει στη μείωση της κούρασης των ματιών και των πονοκεφάλων, που συνδέονται με αυτού του είδους την έκθεση.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης
Επόμενο άρθροΜε hands-free η Ford Mustang Mach-E στο ΗΒ