Βράβευση της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. στην συνάντηση Αντιπροσώπων Νοτιοανατολικής Ευρώπης της SAME & DEUTZFAHR

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Αντιπ.ροσώπων Νοτιοανατολικής Ευρώπης της SAME & DEUTZ-FAHR στην Κατάνια Ιταλίας από 22 μέχρι 24 Απριλίου 2024.

Η SAME & DEUTZ-FAHR παρουσίασε τα αποτελέσματα του 2023, ανέλυσε λεπτομερώς την κατάσταση της αγοράς, ενώ παρουσίασε την εμπορική πολιτική της καθώς επίσης και τα νέα Τρακτέρ και τις νέες υπηρεσίες που ετοιμάζει για το άμεσο μέλλον.

Στο τιμητικό μέρος τη συνάντησης, η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. βραβεύθηκε για τις καλύτερες πωλήσεις των Τρακτέρ SAME για το 2023. Επιπλέον, η SDF βράβευσε την Εταιρεία ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. για τα 100 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά.

Τα γεωργικά μηχανήματα των SAME & DEUTZ-FAHR κατασκευάζονται για να αποδίδουν αλλά και για να αντέχουν. Προσφέρουν την μέγιστη δυνατή ευελιξία με υψηλές παραγωγικές δυνατότητες που καλύπτουν στο έπακρο τις μεγάλες και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες στο https://www.theocarakis-tractors.gr, όπως και στο δίκτυο των επίσημων συνεργατών SAME & DEUTZ–FAHR ανά την Ελλάδα.

 

Προηγούμενο άρθροDS Automobiles: εξαιρετική απόδοση στο Monaco E-Prix
Επόμενο άρθροΗ Nissan ξεκινάει συνεργασία με την Acciona