Από την 1η Νοεμβρίου 2023, ο Jérôme Gouet αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος Procurement Platforms A, C, D, LCV & μάρκας Renault, αντικαθιστώντας τη Jana Striezel.

Ο Jérôme Gouet συμμετέχει ως μέλος της επιτροπής διοίκησης της μάρκας Renault. Θα αναφέρεται ιεραρχικά στον François Provost, Διευθυντή Προμηθειών, Συνεργασιών και Δημοσίων Υποθέσεων του Renault Group και λειτουργικά στον Fabrice Cambolive, CEO της Renault.

Ο Jérôme Gouet, 55 ετών, είναι πτυχιούχος μηχανικός του Εθνικού Ινστιτούτου Πολυτεχνικής της Grenoble  (INPG) και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διαχείριση και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων του IAE Paris Sorbonne Business School.

Εντάχθηκε στη Renault το 1994 ως αγοραστής και διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στις ευρωπαϊκές αγορές και διεθνώς.

Κατείχε διαδοχικά τις θέσεις του Διευθυντή Προμηθειών στη Λατινική Αμερική (1998), του Supplier Account Manager (SAM) Plastics Raw Materials (2003) και στη συνέχεια του Cockpit Module (2006), πριν προαχθεί σε Supplier Account Officer (SAO) το 2010, καθορίζοντας την στρατηγική προμηθειών της Συμμαχίας για τα καθίσματα.

Το 2012, ο Jérôme Gouet ορίστηκε Διευθυντής Προμηθειών στην 2ASDU, την εταιρεία που ιδρύθηκε στην Ινδία για την ανάπτυξη των οχημάτων κατηγορίας Α της Συμμαχίας και συμμετείχε ιδιαιτέρως στη δημιουργία του Renault Kwid στην Ινδία και τη Λατινική Αμερική.

Το 2015, εντάχθηκε στον Οργανισμό Προμηθειών της Συμμαχίας ως Παγκόσμιος Διευθυντής της (AGD), υπεύθυνος Αμαξωμάτων και Ηλεκτρικών Παρελκομένων, συμβάλλοντας στην αλυσίδα αξίας EV.

Προηγούμενο άρθροBMW Group: Σε σταθερή τροχιά ανόδου το 2023
Επόμενο άρθροΣυνεργασία Idemitsu – Toyota για μπαταρίες