2019 - Renault EZ-FLEX

Οι παραδόσεις στις πόλεις είναι πιο δύσκολες από ό,τι παλαιότερα, καθώς υπάρχει μεγαλύτερη συμφόρηση και έχουν θεσπισθεί περισσότεροι κανονισμοί που απαγορεύουν τη χρήση ρυπογόνων οχημάτων. Η απάντηση της Renault στο πρόβλημα αυτό ονομάζεται Ez-Flex.

Το Reanult Ez-Flex είναι ένα πρότυπο όχημα που ενσαρκώνει το όραμα της αυτοκινητοβιομηχανίας για τις αστικές παραδόσεις στο μέλλον.

Διαθέτει εμβέλεια περίπου 150 χιλιομέτρων, που είναι ιδανική για αστικές παραδόσεις (η απαιτούμενη μέση εμβέλεια είναι 50 χιλιόμετρα την ημέρα).

2019 – Renault EZ-FLEX

Για δύο χρόνια, μια ντουζίνα οχημάτων Ez-Flex θα αναπτυχθεί σε όλη την Ευρώπη για δοκιμές, κάνοντας πολύ πιθανό ένα εμπορικό λανσάρισμα στο εγγύς μέλλον.

2019 – Renault EZ-FLEX

Το Renault Ez-Flex είναι ένα πειραματικό ηλεκτρικό και συνδεδεμένο LCV που είναι συμπαγές και ευέλικτο. Δημιουργήθηκε και σχεδιάσθηκε για βιώσιμη κινητικότητα και αποτελεσματικές παραδόσεις σε αστικές περιοχές. Είναι κάτι περισσότερο από ένα όχημα: είναι ένα πραγματικό εργαλείο εργασίας για τους διανομείς.

Το Renault Ez-Flex εγκαινιάζει μια νέα συνεργατική, καινοτόμο και άνευ προηγουμένου προσέγγιση για καλύτερη κατανόηση των νέων προκλήσεων τελικής παράδοσης. Το Renault Ez-Flex θα δοκιμασθεί από διάφορους επαγγελματίες στην Ευρώπη, για να συλλεχθούν όλες οι σχετικές πληροφορίες για καλύτερη κατανόηση των αναγκών τους, που έχουν σχέση με την καθημερινή παράδοση σε αστικές περιοχές.

Ο όγκος των μεταφερόμενων εμπορευμάτων παγκοσμίως αναμένεται να τετραπλασιασθεί μέχρι το 2050. Στο πλαίσιο αυτό, στα τέλη του 2018, η Renault παρουσίασε το όραμά της για το μέλλον της αστικής διανομής το 2030, με το ηλεκτρικό, αυτόνομο και συνδεδεμένο πρότυπο αυτοκίνητο Renault Ez-Pro. Με το Ez-Flex, ένα ηλεκτρικό και συνδεδεμένο όχημα, η Renault συνεχίζει να προετοιμάζεται για το μέλλον, διερευνώντας νέες χρήσεις τελικής παράδοσης.

2019 – Renault EZ-FLEX
Προηγούμενο άρθροΗ BMW Σειρά 3 ανακηρύχθηκε Lease Car of the Year στο Βέλγιο
Επόμενο άρθρο428 δισ. ευρώ τα φορολογικά έσοδα από τα οχήματα στην ΕΕ των 15