Το Remarketing Expert Track 2023, είναι η σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων του Fleet Europe για επαγγελματίες του τομέα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Τα δεδομένα είναι η νέα τάση. Αυτό ισχύει κυρίως για το remarketing οχημάτων, έναν κλάδο ευαίσθητο στις μικρές αλλαγές και πολλές μεταβλητές. Εάν δεν συλλέγετε δεδομένα, θα το κάνουν σίγουρα οι ανταγωνιστές σας. Πώς θα παραμείνετε μπροστά σε αυτό το νέο παιχνίδι; Αυτό είναι το θέμα του τελευταίου φετινού Remarketing Expert Track (RET), στις 21 Σεπτεμβρίου (14:00-16:00 CET).

Το Remarketing Expert Track 2023 είναι δωρεάν διαδικτυακή εκδήλωση. Εγγραφείτε εδώ!

Στο Remarketing Expert Track οι ειδικοί καλούνται να παρουσιάσουν την άποψή τους για σημαντικά θέματα, να συζητήσουν μεταξύ τους και να απαντήσουν σε ερωτήσεις του ακροατηρίου.

Ο τίτλος της τελευταίας εκδήλωσης RET είναι: «Accelerate Speed and Boost Profits: Unleasing the Power of Data-Driven Remarketing» (Επιταχύνετε και αυξήστε τα κέρδη: Απελευθερώνοντας τη δύναμη του επαναληπτικού Remarketing που βασίζεται στα δεδομένα). Ως συνήθως, η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Johan Verbois, εμπειρογνώμονα remarketing του Fleet Europe. Οκτώ λόγοι για τους οποίους πρέπει να συμμετάσχετε:

  1. Σημαίνον θέμα

Μπορούμε πλέον να αξιοποιήσουμε τα δεδομένα της αγοράς προς αύξηση των πωλήσεων μεταχειρισμένων οχημάτων. Πως; Θα παρασχεθούν στοιχεία για τις τελευταίες τάσεις, στρατηγικές και τεχνικές.

  1. Εστίαση στην τεχνητή νοημοσύνη

Το RET θα διερευνήσει τον κεντρικό ρόλο της Τεχνητής Νοημοσύνης και τις δυνατότητές της αυτοματοποίησης των διαδικασιών, βελτίωσης της εμπειρίας πελατών και μεγιστοποίησης των αλλαγών.

  1. Ευκαιρίες αγοράς

Τα δεδομένα είναι απαραίτητα για τον εντοπισμό και την διερεύνηση ευκαιριών της διασυνοριακής αγοράς, την αξιολόγηση των προτιμήσεων των καταναλωτών και τον εντοπισμό αγορών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων εκτός συνόρων.

  1. Απόψεις ειδικών

Ως συνήθως, το RET θα συγκεντρώσει τους καλύτερους εμπειρογνώμονες του κλάδου σε διορατικότητα και ηγετική σκέψη.

  1. Βασικά θέματα

Σε μια σειρά ενοτήτων, το RET θα δώσει χρήσιμες πληροφορίες για βασικά θέματα, όπως πρόβλεψη υπολειμματικής αξίας στην φετινή ευμετάβλητη αγορά, εξέλιξη της τιμολόγησης μεταχειρισμένων οχημάτων βάσει δεδομένων και περιορισμό του κόστους και επιτάχυνση των logistics.

  1. Διαδραστικότητα

Το RET θα κλείσει με μια διαδραστική ενότητα συζήτησης (Q&A), επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να υποβάλουν ερωτήσεις.

  1. Αποτελεσματικός συγχρονισμός

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και το RET τον διαχειρίζεται αποτελεσματικά. Η διαδικτυακή εκδήλωση συγκεντρώνει πολλές πληροφορίες σε μόλις δύο ώρες.

  1. Οικονομικά αποδοτικό

Το RET είναι εντελώς δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να συμμετάσχετε είναι να εγγραφείτε. Μη το χάσετε!

Προηγούμενο άρθροΟδήγηση σε συνθήκες βροχής και έντονης ολισθηρότητας
Επόμενο άρθροΤο καινούργιο Renault Scenic E-Tech Electric