Ένα εξαιρετικό τρίτο τρίμηνο ολοκληρώθηκε για τη Ducati, με 49.693 μοτοσυκλέτες να παραδίδονται σε πελάτες της μάρκας σε όλο τον κόσμο. 

Στο τέλος του εννεαμήνου 2021, η εταιρεία έχει ήδη ξεπεράσει τον αριθμό πωλήσεων που πραγματοποίησε ολόκληρο το 2020 (48.042 μοτοσυκλέτες). Το τρίτο τρίμηνο του 2021 επιβεβαιώνεται ως το καλύτερο στην ιστορία της Ducati, με αύξηση 3% συγκριτικά με την ίδια περίοδο του 2020 και +25% σε σύγκριση με το 2019. Μεγαλύτερη αγορά για τη μάρκα παραμένει η ιταλική (7.954 μοτοσυκλέτες), ακολουθούμενη από τις ΗΠΑ. (7.475) και τη Γερμανία (5.627). Best-seller της Ducati παγκοσμίως μέχρι στιγμής είναι η Multistrada V4, ακολουθούμενη από τη Ducati Scrambler 800, τη Streetfighter V4 και, αμέσως μετά, από τη Monster.

Ο Francesco Milicia, Αντιπρόεδρος Ducati Πωλήσεων και After Sales, δήλωσε: «Η Ducati έκλεισε τους πρώτους εννέα μήνες του έτους με πωλήσεις που είναι ήδη μεγαλύτερες από αυτές ολόκληρου του 2020, τόσο για μοτοσυκλέτες όσο και για προϊόντα μετά την πώληση, όπως ρούχα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά. Η μάρκα παρουσιάζει ανάπτυξη σε όλες τις κύριες αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται και σε όλη τη γκάμα προϊόντων. Η κοινότητα των Ducatisti σε όλο τον κόσμο μεγαλώνει όλο και περισσότερο και τα πλέον επιδραστικά ΜΜΕ στον τομέα της μοτοσυκλέτας απονέμουν σημαντικά βραβεία στα μοντέλα της Ducati. Εστιάζουμε από τώρα στο επόμενο έτος και έχουμε ήδη ξεκινήσει τις παρουσιάσεις νέων προϊόντων, μέσω της διαδικτυακής σειράς Ducati World Première 2022».

Το πρώτο επεισόδιο της Ducati World Première 2022 ήταν αφιερωμένο στη νέα Multistrada V2, μια άνετη, διασκεδαστική, ευέλικτη και τεχνολογικά προηγμένη δικύλινδρη μοτοσυκλέτα, που φιλοδοξεί να φέρει ακόμα περισσότερους αναβάτες στη μάρκα. Στο δεύτερο επεισόδιο, παρουσιάστηκαν δύο μοτοσυκλέτες: η νέα Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τα 50 χρόνια από την εισαγωγή του αερόψυκτου δικύλινδρου κινητήρα σε μία Ducati, με στυλιστικά στοιχεία τυπικά της εποχής του 1970 και η Ducati Scrambler Urban Motard, μια νέα μοτοσυκλέτα στη γκάμα 800, με ξεχωριστό στυλ, έντονα σπορ DNA και fun-to-drive χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΑρνητικά αποτελέσματα στην εμπορία πετρελαιοειδών το 2020
Επόμενο άρθροHuawei – SEPCOIII: το μεγαλύτερο έργο αποθήκευσης ενέργειας