Αρχική Fleet Management Fleet Services Πρωταρχικό μέλημα της Karenta η υγεία των πολιτών

Πρωταρχικό μέλημα της Karenta η υγεία των πολιτών

0
Πρωταρχικό μέλημα της Karenta η υγεία των πολιτών

Η Karenta συμμορφώνεται με τις οδηγίες της Πολιτείας και αναστέλλει τη λειτουργία των εκθέσεων πώλησης καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ενώ διατηρεί ανοικτά τα σημεία SERVICE.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει: “Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που ζούμε και με γνώμονα το αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία, σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλουμε τη λειτουργία των εκθέσεων πώλησης καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μέχρι και το Σάββατο 4 Απριλίου. Διατηρούμε όλα τα σημεία SERVICE ανοικτά, όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 08:00 έως τις 16:00 για τις έκτακτες περιπτώσεις και φροντίζουμε για τον εφοδιασμό σε ανταλλακτικά, μέσω courier”.

“Έτσι πιστεύουμε ότι εξυπηρετούμε έμπρακτα τις οδηγίες της πολιτείας για παραμονή των εργαζομένων μας, των συνεργατών μας και των πελατών μας στο σπίτι, κάτι που είναι η βασική μας άμυνα στην παρούσα κατάσταση. Η προστασία της υγείας των πολιτών για εμάς είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο”.

“Οι πελάτες μας μπορούν να επικοινωνούν για κάθε πληροφορία, ερώτηση ή ενημέρωση σε όλα τα τηλέφωνα επικοινωνίας ή με αποστολή e-mail, στη διεύθυνση info@karenta.gr Επίσης, στη διεύθυνση www.karenta.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε αφορά στα αυτοκίνητα και τις υπηρεσίες μας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here