Η Kosmocar-Volkswagen παρουσιάζει το “Volkswagen MORE for you“. Πρόκειται για ένα νέο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα απόκτησης ενός μοντέλου Volkswagen, προσφέροντας λύσεις σε κάθε τομέα που απασχολεί τον υποψήφιο αγοραστή, ευελιξία και παραμετροποήση ανάλογα με τις επιθυμίες και ανάγκες.

Στο Volkswagen MORE for you, συγκεντρώνονται όλες οι δυνατότητες και τα προνόμια που μπορεί να έχει σήμερα ο υποψήφιος αγοραστής ενός αυτοκινήτου. Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε κάποιον που έχει ως προτεραιότητα το οικονομικό όφελος μιας ειδικής προσφοράς ή το bonus από online κράτηση όσο και σε εκείνον που θέλει το αυτοκίνητό του σήμερα, αλλά τον ενδιαφέρει είτε η καθυστέρηση έναρξης της αποπληρωμής του είτε ένα προνομιακό επιτόκιο σε πακέτο ευέλικτης χρηματοδότησης.

Το Volkswagen MORE for you προσφέρει προνόμια, που κάποιος μπορεί να λάβει είτε συνδυαστικά είτε μεμονωμένα, ανάλογα με το πώς επιθυμεί να αγοράσει το αυτοκίνητο. Ενδεικτικά:

 • προνομιακό όφελος απόκτησης έως 3.000 ευρώ
 • Online Bonus με Online κράτηση αυτοκινήτου
 • 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση
 • 4 χρόνια δωρεάν service
 • εξάμηνη δωρεάν ασφάλιση
 • προνομιακό επιτόκιο 3,5%
 • μηδενική προκαταβολή
 • πληρωμή 1ης δόσης μετά από 6 μήνες (ισχύει για παραγγελίες/αγορές μέχρι τις 30/6, κατόπιν το διάστημα αυτό ορίζεται στους 4 μήνες)

Επιπλέον, σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να αποκτήσει ένα μοντέλο με χρηματοδότηση της αγοράς του, το Volkswagen MORE for you – που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη Volkswagen Financial Services – προσφέρει τις επιλογές Classic Credit και Auto Credit, που δίνουν προτεραιότητα είτε σε μηδενική προκαταβολή και επιθυμητό χρόνο αποπληρωμής, είτε σε χαμηλότερο επιτόκιο, αντίστοιχα.

Αναλυτικά, οι επιλογές χρηματοδότησης του προγράμματος αυτού, στον παρακάτω πίνακα:

Classic Credit Auto Credit
Ονομαστικό επιτόκιο 4,5% 3,5%
Προκαταβολή Από 0% Από 10%
Διάρκεια 12 – 60 μήνες 48 μήνες
Ασφάλιση οχήματος Από 6 μήνες Από 6 μήνες
Εργοστασιακή Εγγύηση 4 χρόνια 4 χρόνια
Service 4 χρόνια 4 χρόνια
Τελευταία μεγάλη δόση ΟΧΙ ΝΑΙ

Στην τελευταία μεγάλη δόση στο τέλος του προγράμματος Volkswagen MORE for you – Auto Credit, ο πελάτης έχει τις εξής επιλογές:

 • αγορά του οχήματος
 • αναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης
 • επιστροφή του οχήματος σε εγγυημένη τιμή και αγορά νέου

Αν και το νέο πρόγραμμα ισχύει και καλύπτει όλα τα μοντέλα της Volkswagen, εντούτοις λανσάρεται με αφορμή την καμπάνια της μάρκας για τη γκάμα των SUV της, μετά και το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου T-Roc Cabriolet, του πρώτου και μοναδικού cabrio μοντέλου στα compact SUV.

Με κεντρικό μήνυμα “η πόλη μου, οι δρόμοι μου, οι επιλογές μου, οι ορίζοντές μου, το SUV μου”, τα SUV της Volkswagen, με το πρόγραμμα Volkswagen MORE for you, γίνονται πιο προσιτά, με προνομιακούς όρους χρηματοδότησης και δόση που ξεκινά από 159 ευρώ/μήνα.

Προηγούμενο άρθροΤο General Tire Grabber AT³ με νέο μίγμα γόμας
Επόμενο άρθροΟ Michael Lohscheller παρουσιάζει το νέο Opel Mokka