Η BYD, ο κορυφαίος κατασκευαστής Οχημάτων Νέας Ενέργειας και μπαταριών ισχύος παγκοσμίως, όρισε τον Όμιλο Σφακιανάκη ως Επίσημο Διανομέα στην Ελλάδα.

Η συνεργασία έχει ως στόχο να επιταχύνει την υιοθέτηση των NEV στην Ελλάδα, παρέχοντας στους πελάτες πρόσβαση στα εξαιρετικά προηγμένα οχήματα της BYD μέσω ενός δικτύου φυσικών σημείων πώλησης και aftersales, καθώς και διαδικτυακά.

Η συνεργασία μεταξύ του Ομίλου Σφακιανάκη και της BYD αντικατοπτρίζει το όραμα αειφορίας και των δύο εταιρειών. Η BYD είναι παγκοσμίως γνωστή για την πρωτοποριακή της τεχνογνωσία στην ανάπτυξη μπαταριών ισχύος και την καινοτομία στις φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η BYD είναι ο μοναδικός κατασκευαστής με σημαντικές κατακτήσεις σε κορυφαίες τεχνολογίες ηλεκτρικών οχημάτων, μπαταρίες, κινητήρες και συστήματα ελέγχου κινητήρων.

Ο Όμιλος Σφακιανάκη έχει δεσμευτεί να επιταχύνει τον μετασχηματισμό της Ελλάδας στην ηλεκτροκίνηση και να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές μέσω σημαντικών επενδύσεων σε κανάλια διανομής και σχετικές υποδομές. Ο Όμιλος επεκτείνει την παρουσία του σε νέους τομείς, προσφέροντας τις πάντα κορυφαίες υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πελατών του σε ένα ευρύτερο κοινό. Παράλληλα, δημιουργεί συναρπαστικές ευκαιρίες για την επαγγελματική εξέλιξη της ταχέως αναπτυσσόμενης ομάδας του, καθώς και νέες θέσεις εργασίας.

Η επιχειρηματική αυτή κίνηση αντιπροσωπεύει το όραμα αειφορίας του Ομίλου για ένα πιο καθαρό, πιο πράσινο μέλλον. Χάρη στην ηλεκτρική ενέργεια, δεν επιταχύνεται μόνο η ηλεκτροκίνηση, αλλά επαναπροσδιορίζεται και η εμπειρία οδήγησης. Με μηδενικές εκπομπές καυσαερίου και την αθόρυβή τους λειτουργία, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητά της BYD προσφέρουν ένα συνδυασμό εμπειρίας απόδοσης, δυναμικότητας και βιωσιμότητας. Παράλληλα, τα plug-in-hybrid (PHEV) μοντέλα της BYD με εξαιρετικές Dual Mode (DM) τεχνολογίες, έρχονται να εμπλουτίσουν τις επιλογές του καταναλωτή, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν καθοριστικά στην προστασία του περιβάλλοντος, με τις πολύ χαμηλές τους εκπομπές καυσαερίου.

Προηγούμενο άρθροΗ νέα Mercedes-AMG GT 43 Coupé
Επόμενο άρθροΗ νέα σιλουέτα του Peugeot 9X8