Με την παρουσία επιβλητικών νέων μοντέλων BMW και ένα φαντασμαγορικό Exclusive Opening Party, πραγματοποιήθηκε το μοναδικό τριήμερο BMW Joyland, 9 – 11 Ιουνίου 2023.

Σε έναν εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο στο Golf Γλυφάδας, οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά 20 νέα μοντέλα BMW και να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη μουσική, εκπλήξεις και πάθος για την οδηγική απόλαυση που προσφέρει η μάρκα BMW.

Πανελλαδική πρεμιέρα πραγματοποίησαν η συναρπαστική BMW XM υψηλών επιδόσεων και η πολυτελής αμιγώς ηλεκτρική BMW i7, η «εκρηκτική» νέα BMW M2, που ανεβάζει την αδρεναλίνη, μαζί με τις νέες κορυφαίες BMW X5 και BMW X6, που ξεχωρίζουν για την πολυτελή άνεση, τη σχεδίαση και τις δυναμικές επιδόσεις τους.

«H BMW Joyland είναι ένα σημείο συνάντησης με τους φίλους και τους πελάτες μας.  Ένα μέρος για να μιλήσουμε για την BMW και τον τρόπο με τον οποίο προχωράμε μπροστά. Μέσα από 20 νέα μοντέλα, 5 πρεμιέρες και εκατοντάδες test drives, οι καλεσμένοι μας θα ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες, το σχεδιασμό, τη στρατηγική μας γύρω από την κυκλική οικονομία, τη συνδεσιμότητα, τις ψηφιακές υπηρεσίες και, φυσικά, θα βιώσουν την απόλυτη οδηγική απόλαυση BMW», δήλωσε ο Andreas Sieben, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του BMW Group Hellas.

Ξεχωριστή παρουσία στην εκδήλωση είχαν δύο εμβληματικά μοντέλα BMW που παραχωρήθηκαν από το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου και έχουν αφήσει το δικό τους μοναδικό αποτύπωμα στην ιστορία του BMW Group. Πρόκειται για την θρυλική BMW Isetta, σύμβολο της ελευθερίας και της ανθρώπινης εφευρετικότητας και την σπορ BMW 328, ένα μοντέλο γνωστό από τις επιδόσεις του, σε ιστορικούς αγώνες όπως ο Mille Miglia 1940.

Η BMW Joyland προσέφερε  διασκεδαστικές στιγμές και happenings για τους φίλους της μάρκας, όπως test drives με μία πλούσια γκάμα μοντέλων BMW, ειδικά σημεία ενημέρωσης προϊόντων και ολοκληρωμένες υπηρεσίες χρηματοδότησης, επιλογές και λύσεις για φόρτιση οχημάτων και ποικίλες επιλογές γνήσιων αξεσουάρ BMW.

Προηγούμενο άρθροΟι ταξινομήσεις στην Ελλάδα τον Μάιο 2023
Επόμενο άρθροVolkswagen, το νέο Tiguan με πινελιές ID.4