Η Porsche προετοιμάζει σχολαστικά τη νέα Cayenne για το λανσάρισμά της. Μέχρι τότε, τα πρότυπα και τα οχήματα προπαραγωγής υποβάλλονται σε απαιτητικές δοκιμές αντοχής για να διασφαλιστεί ότι πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της μάρκας.

Μετά το λανσάρισμά της το 2017, η Porsche βελτιώνει συνεχώς και εκτενώς την τρίτη γενιά Cayenne με αναβαθμισμένο σύστημα κίνησης, πλαίσιο, σχεδίαση, εξοπλισμό και συνδεσιμότητα. «Πρόκειται για μια από τις πιο εκτενείς αναβαθμίσεις προϊόντος στην ιστορία της Porsche», λέει ο διευθυντής της σειράς, Michael Schätzle. Εκτός από την αναδιάρθρωση του χαρτοφυλακίου κίνησης, οι μηχανικοί του Κέντρου Ανάπτυξης της Porsche, στο Weissach, έκαναν σημαντικές αναβαθμίσεις του πλαισίου της Cayenne. Ο στόχος ήταν να αυξηθεί η απόδοση της Porsche, η άνεση σε μεγάλες αποστάσεις και η ικανότητα εκτός δρόμου.

Για τον σκοπό αυτόν, η Cayenne θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, νέο ημιενεργό πλαίσιο. Επιπλέον, οι οδηγοί και οι επιβάτες θα έχουν μια νέα ψηφιοποιημένη οθόνη και βελτιωμένες λειτουργίες συνδεσιμότητας. Η πρωτοποριακή τεχνολογία φωτισμού των προβολέων HD-Matrix LED ενισχύει την άνεση και την ασφάλεια της νέας Porsche Cayenne.

Με τόσες πολλές νέες τεχνολογίες, απαιτούντο πολύπλοκες δοκιμές για τον πλήρη συντονισμό των παρελκομένων. «Υποβάλλουμε τη νέα Cayenne σε πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα δοκιμών, σαν να την αναπτύσσουμε εξ αρχής», εξηγεί ο διευθυντής δοκιμών, Ralf Bosch. Εκτός από τις ολοένα και πιο ακριβείς προσομοιώσεις, οι πραγματικές δοκιμές εξακολουθούν να είναι πολύ σημαντικές για την Porsche. Ο στόχος είναι να διασφαλιστεί η λειτουργική σταθερότητα και λειτουργικότητα όλων των παρελκομένων και συστημάτων σε πραγματικές καταστάσεις που βιώνει ο πελάτης και ακόμα περισσότερο.

Για την προσομοίωση ακραίων συνθηκών, τα πρότυπα ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, με στόχο να δοκιμαστεί η ποιότητα και η αντοχή τους σε διαφορετικές κλιματικές ζώνες. Η νέα Cayenne δοκιμάστηκε στην Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Συνολικά, καλύφθηκαν περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια χιλιόμετρα δοκιμών.

Η νέα Porsche Cayenne θα κάνει την πρεμιέρα της αυτή την άνοιξη.

Προηγούμενο άρθροΑνοικτή επιστολή του βιομηχανικού κλάδου της ΕΕ
Επόμενο άρθροTα G9 SUV και P7 sedan της XPENG στην Ευρώπη