Το νέο λογότυπο σηματοδοτεί μια δυναμική εκκίνηση για τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ).

Το πολύ σημαντικό βήμα που έγινε τον Ιανουάριο του 2021, όταν οι Εισαγωγείς Μοτοσυκλετών συνέχισαν την αγαστή συνεργασία τους μέσω μιας νέας οντότητας, ολοκληρώνεται με τη νέα ταυτότητα του Συνδέσμου. Η αποκλειστική εκπροσώπηση της Μοτοσυκλέτας, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΣΕΜΕ, έχει ως στόχο την ενδυνάμωση του κύρους της και την απόλυτη εναρμόνισή της με τη σύγχρονη κοινωνία. Αξία, ισορροπία, αρμονία, ένωση και ισχύς είναι τα στοιχεία που καθόρισαν τη μορφή του νέου λογοτύπου.

Η φιλοσοφία του νέου λογοτύπου 

Το νέο λογότυπο του ΣΕΜΕ χαρακτηρίζεται από την ένωση δύο κύκλων. Οι δύο κύκλοι παραπέμπουν στη μοτοσυκλέτα, αν και ο τρόπος που ενώνονται παραπέμπει σε πολλά ακόμη στοιχεία που αποτελούν κύριες προτεραιότητες του Συνδέσμου.

Aξία: Οι δύο κύκλοι συμβολίζουν την ολιστική προσέγγιση του Συνδέσμου για όλα όσα αφορούν στη μοτοσυκλέτα και την αξία της για την ίδια την κοινωνία. Δύο ίδιας διαμέτρου κύκλοι (κοινωνία και μοτοσυκλέτα) ενώνονται για να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις και να δώσουν λύσεις για ένα μέλλον όπου η ελευθερία μετακίνησης, η προστασία του περιβάλλοντος και η αποσυμφόρηση των πόλεων αποτελούν κοινό στόχο για όλους.

Ισορροπία / Αρμονία: Η μοτοσυκλέτα από τη φύση της είναι βαθιά συνδεδεμένη με την έννοια της ισορροπίας. Η ισορροπία είναι ταυτισμένη με τη μοτοσυκλέτα και τους δύο τροχούς που της επιτρέπουν να ελίσσεται και να ξεπερνά με ευκολία τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο της. Μέσω αυτής της προσέγγισης, ο Σύνδεσμος προτίθεται να προάγει τις αρετές και τα πλεονεκτήματα της μοτοσυκλέτας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Ένωση: Οι Εισαγωγείς, αν και εκπροσωπούν και διανέμουν ανταγωνιστικά προϊόντα, αντιμετωπίζουν τις κοινές προκλήσεις ως ένα σύνολο σύγχρονων εταιριών που έχουν τις ίδιες αξίες και μοιράζονται το ίδιο όραμα για τη μοτοσυκλέτα. Ενωμένοι, στοχεύουν σε μια κοινή εκστρατεία προώθησης του δικύκλου, σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και στην ίδια την κοινωνία.

Ισχύς: Τεχνογνωσία, εμπειρία, εξειδίκευση, επαγγελματική προσέγγιση. Βασικά συστατικά που εγγυώνται μια ισχυρή φωνή που μπορεί να φτάσει σε κάθε εμπλεκόμενο φορέα και να ενημερώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο για όλα όσα αφορούν στον κλάδο.

Η μοτοσυκλέτα ενώνει

Η ένωση φέρνει τη δύναμη. Πιο δυνατή φωνή, μεγαλύτερος αντίκτυπος, καλύτερα αποτελέσματα. O Σύνδεσμος Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος ολοκλήρωσε τη διαδικασία δημιουργίας λογοτύπου και ξεκινά μια νέα προσπάθεια για την αρμονική σύνδεση της μοτοσυκλέτας με την κοινωνία. Τα Μέλη του Συνδέσμου ενώνονται σε μια κοινή προσπάθεια προώθησης του Κλάδου, αλλά και εξεύρεσης λύσεων για μια βέλτιστη σχέση της μοτοσυκλέτας με τον κάθε αναβάτη ξεχωριστά.

Κοινές αξίες και όραμα

Το λογότυπο του Συνδέσμου βασίζεται στην ίδια τη μοτοσυκλέτα αξιοποιώντας τους δύο τροχούς της. Συνδυάζει την αρμονία που εκφράζουν οι δύο ίδιας διαμέτρου κύκλοι με τον ισορροπημένο τρόπο σύνδεσής τους. Εκφράζει απόλυτα την κοινή οπτική των Μελών του Συνδέσμου για το μέλλον της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα και για τον τρόπο με τον οποίο, μπορεί να έχει κρίσιμο ρόλο στη δημιουργία ενός πιο φιλικού και πιο ανθρώπινου περιβάλλοντος, φέρνοντας παράλληλα, όλο και περισσότερους αναβάτες στο συναρπαστικό κόσμο της μοτοσυκλέτας.

Αρμονική σύνδεση της μοτοσυκλέτας με την κοινωνία

Σε μια περίοδο που η μοτοσυκλέτα φαντάζει ως το ιδανικό μέσο για να αντιμετωπιστούν σημαντικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας όπως είναι η κυκλοφοριακή συμφόρηση και η επιβάρυνση του περιβάλλοντος, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος ολοκληρώνει την διαμόρφωση της εικόνας του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών. Δύο κύκλοι, δύο τροχοί που ενώνονται και συνδέουν αρμονικά τη μοτοσυκλέτα με την ίδια την κοινωνία.  

 

Προηγούμενο άρθροBEAT: Επιπλέον χρέωση με κόστος προμίσθωσης
Επόμενο άρθροΠ. Πετρόπουλος: Νέες ευκαιρίες στην ηλεκτροκίνηση