Ποιοί είναι οι συνεργάτες των Alfa Romeo Giulia και Stelvio ΜΥ2020; Όπως ισχυρίζεται η FCA, αξιοποίησε μια σειρά αναγνωρισμένων προμηθευτών που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εκείνη για την τελειότητα.

Δείτε τους συνεργάτες των Alfa Romeo Giulia και Stelvio ΜΥ2020:

Mopar

Με περισσότερα από 80 χρόνια παράδοσης, η Mopar, αποτελεί την επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της Fiat Chrysler Automobiles. Παράλληλα με τις λύσεις που αφορούν στη συντήρηση και επισκευή των μοντέλων, η Mopar ανέπτυξε ειδικά για τις Giulia και Stelvio ΜΥ2020 μια σειρά αξεσουάρ, που αναδεικνύουν περαιτέρω το δυναμικό χαρακτήρα των μοντέλων και παράλληλα δίνουν την ευκαιρία στο χρήστη να εξατομικεύσει το αυτοκίνητο του σύμφωνα με το προσωπικό του στιλ.

Marelli

Το νέο σύστημα πολυμέσων 8.8″ Alfa Romeo 3d connect touch, εξελίχθηκε από τη Marelli και προσφέρει ένα πλήθος λειτουργιών. Μέσω της οθόνης αφής των 8,8 ιντσών, που είναι ενσωματωμένη στο ταμπλό, ο χρήστης μπορεί εύκολα και γρήγορα να ελέγχει το ηχοσύστημα, το σύστημα πλοήγησης, τον κλιματισμό, τη λειτουργία του D.N.A., κτλ. Παράλληλα το προηγμένο σύστημα αναγνώρισης φωνής και η συμβατότητα με τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto προσφέρουν το απόλυτο πακέτο συνδεσιμότητας.

Bosch

Η Bosch εξέλιξε για τις Alfa Romeo Giulia και Stelvio MY2020 το πλέον πλήρες πακέτο συστημάτων ADAS το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά συστημάτων δίνοντας τη δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 (SAE). Για τη λειτουργία των συστημάτων εκτός των άλλων συνεργάζονται ένα τοποθετημένο στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου radar, μια νέα κάμερα υψηλής ανάλυσης και η ηλεκτρική κρεμαγιέρα, στοιχεία που προμηθεύει η Bosch.

Alcantara

Η Alcantara αποτελεί την απόλυτη έκφραση της ιταλικής φινέτσας. Η Alfa Romeo συνεργάζεται με την εταιρεία από τη δεκαετία του 1990. Στις νέες Giulia και Stelvio ΜΥ2020, ανάλογα με την έκδοση έχει χρησιμοποιηθεί Alcantara στα καθίσματα, ένα υλικό που προσφέρει κορυφαία άνεση και αίσθηση ποιότητας σε κάθε διαδρομή.

Natuzzi Italia

Η Natuzzi αποτελεί έναν από τους διασημότερους κατασκευαστές επίπλων σε παγκόσμια κλίμακα. Η εταιρεία μοιράζεται το ίδιο σχεδιαστικό DNA με την Alfa Romeo δημιουργώντας έπιπλα που ξεχωρίζουν για την αισθητική και το δυναμισμό τους. Η εταιρεία δημιούργησε τα δερμάτινα καθίσματα Scacco τα οποία συνδυάζουν την άνεση με το δυναμικό στιλ των Alfa Romeo Giulia και Stelvio MY2020.

Και δύο ακόμα που δεν ασχολήθηκαν με τα μοντέλα αλλά συνδέονται με αυτά:

Mi Electric Scooter Pro

H Alfa Romeo εστιάζει στο μέλλον της αυτοκίνησης όπου η οδηγική απόλαυση συμβαδίζει απόλυτα με την προστασία του περιβάλλοντος. Η ειδική έκδοση του Mi Electric Scooter Pro με τα σήματα της Alfa Romeo είναι η ιδανική λύση για διαδρομές στην πόλη με ξεχωριστό στιλ και αξεπέραστη ευελιξία. Η αυτονομία του Mi Electric Scooter Pro είναι 45χλμ., ενώ μπορεί να κινηθεί με ταχύτητα έως 25χλμ./ώρα.

24Bottles

Ακόμα μία ιταλική μάρκα, η 24Bottles δημιούργησε με έμπνευση την Alfa Romeo, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία με το ξεχωριστό στιλ. Τα μεταλλικά μπουκάλια της 24Bottles ξεχωρίζουν για το φινίρισμα και τον τρόπο που αξιοποιούν νέες τεχνικές επεξεργασίας και παραγωγής με στόχο την απόλυτη ποιότητα κατασκευής.

Προηγούμενο άρθροΤο ολοκαίνουργιο Nissan JUKE στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΤο νέο Nissan Sentra στο LA Auto Show