H Kia δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες του EV3

Λίγες ημέρες πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου μοντέλου, η Kia Corporation δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες του EV3, του νέου συμπαγούς EV SUV της μάρκας που θα ενισχύσει την πρόσβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από τη βραβευμένη φιλοσοφία «Opposites United» της Kia.

Οι πρώτες εικόνες παρουσιάζουν τις τολμηρές, γεωμετρικές και στιβαρές πτυχές της εξωτερικής σχεδίασης του EV3 και τονίζουν το δυναμικό ύφος του. Αυτές οι ιδιότητες τονίζονται από το οπίσθιο μέρος και από τον χαρακτηριστικό φωτισμό του EV3, που δίνουν στο όχημα ισχυρή, φουτουριστική ταυτότητα.

Η σχεδίαση του EV3 ακολουθεί τις αρχές που χρησιμοποιήθηκαν για το κορυφαίο SUV EV9 της Kia. Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη σχεδιαστική φιλοσοφία «Opposites United» της Kia διέπει όλη τη γκάμα μοντέλων της μάρκας και επιτρέπει να εκφραστεί η μοναδικότητα κάθε οχήματος.

Με στόχο τη διεύρυνση της προσβασιμότητας στην ηλεκτροκίνηση μετά τα πολυβραβευμένα μοντέλα Kia EV6 και EV9, το EV3, σύμφωνα με την εταιρεία, συνιστά ένα συμπαγές και πλήρως εξοπλισμένο EV SUV με εξαιρετικές επιδόσεις βάσει καινοτόμων τεχνολογιών.

Αποσκοπώντας στην επέκταση της προσφοράς EV της Kia και στην βελτίωση της εμπειρίας πελατών από τα κορυφαία μοντέλα της μάρκας στην κατηγορία των συμπαγών SUV, το EV3 θα επιταχύνει την παγκόσμια μετάβαση στα ηλεκτρικά μοντέλα παρέχοντας μια πιο προσιτή λύση σε όσους επιθυμούν να μεταβούν στην ηλεκτροκίνηση.

Το νέο Kia EV3 θα κυκλοφορήσει εντός του έτους, μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι Kia Worldwide YouTube στις 23 Μαΐου.

Προηγούμενο άρθροΗ DS Automobiles και ο Antoine de Saint Exupéry
Επόμενο άρθροΔιπλό βάθρο για την Hyundai στο Ράλι Πορτογαλίας