Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε μέχρι να ανοίξει τις πύλες της για τους επαγγελματίες του κλάδου η Autotec Expο, η μεγάλη έκθεση του aftermarket που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου 2023.

Το “παρών” στην έκθεση θα δώσουν οι μεγαλύτερες εταιρείες από το χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου, των εξοπλισμών συνεργείων, των βουλκανιζατέρ, των φανοβαφείων και των ηλεκτρολογείων, ενώ σημαντική θα είναι η παρουσία από το χώρο των αξεσουάρ, λογισμικών Η/Υ, προγραμμάτων διαχείρισης, τεχνικές εταιρείες, επαγγελματική ένδυση, σύλλογοι και κλαδικός τύπος.

Με οδηγό τις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή τους, οι επαγγελματίες του κλάδου του αυτοκινήτου θα συναντήσουν στην Autotec Expo 2023 τις ιδανικές λύσεις για τις επιχειρήσεις τους. Θα έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν σε ένα απόλυτα στοχευμένο κοινό τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, τις εξειδικευμένες προτάσεις τους στον τομέα των ανταλλακτικών, της επισκευής, συντήρησης και φροντίδας των επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων, ενώ πυρήνα της έκθεσης θα αποτελέσουν τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται στον κλάδο και η εφαρμογή τους, η ηλεκτροκίνηση καθώς και η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Ξεχωριστό κομμάτι της έκθεσης θα αποτελέσουν οι παράλληλες δράσεις που περιλαμβάνουν τεχνικά εργαστήρια, σεμινάρια, ομιλίες και παρουσιάσεις, ενώ ένας μεγάλος διαγωνισμός με πλούσια δώρα θα τρέξει καθ’ όλη τη διάρκεια της Autotec Expo 2023.

Μεγάλη καινοτομία για το 2023, η Autotec TV

H έκθεση θεσμός για το aftermarket του επιβατικού και φορτηγού αυτοκινήτου, σε συνεργασία με την παγκόσμια πλατφόρμα και εταιρεία οργάνωσης υβριδικών και ψηφιακών εκδηλώσεων LiveMedia παρουσιάζουν για πρώτη φορά την Autotec TV που θα προβάλλει συνεχή ζωντανή ροή συνεντεύξεων και ειδήσεων.

Προηγούμενο άρθροΗ Volvo με το EX30 στην Αυτοκίνηση & Electromobility 2023
Επόμενο άρθροΣτήριξη των πολιτών για ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης