Ο Γύρος του Κόσμου σε 12 ώρες: στις 12 Μαΐου, το Global Fleet Conference 2021 θα σας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, από τις 10:00 έως τις 22:00 CET (11:00 – 23:00 ώρα Ελλάδος).

Γιατί «σε όλο τον κόσμο»; Τώρα περισσότερο από ποτέ, η παγκόσμια διαχείριση στόλου αφορά την απόκτηση γνώσεων, την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών και την κατανόηση της δυναμικής – όχι μόνο του παγκόσμιου οικοσυστήματος στόλου, αλλά και των διαφόρων περιφερειακών αγορών στόλου.

Γιατί σε «12 ώρες»; Επειδή υπάρχουν πολλά να κάνουμε και ο χρόνος είναι πολύτιμος!

Δεν μπορείτε να επιτύχετε στην παγκόσμια διαχείριση στόλου εάν δεν καταλαβαίνετε τις διαφορετικές πραγματικότητες και την ωριμότητα της αγοράς σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο. Γι’ αυτό το Global Fleet Conference 2021, θα εξετάσει σε βάθος τις περιοχές Ασίας-Ειρηνικού, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, Ευρώπης, Βόρειας Αμερικής και Λατινικής Αμερικής.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Μάθετε από τους καλύτερους

Το Global Fleet Conference είναι μια εκδήλωση στην οποία οι global fleet managers αλληλεπιδρούν με τον κλάδο του στόλου, αλλά είναι επίσης και ένα σημείο στο οποίο μοιράζονται την εμπειρία, τις στρατηγικές, τον δρόμο τους προς την επιτυχία.

Παρακολουθήστε τον Jean-Philippe Caraës (Hilti), τον Global Fleet Manager of the Year 2020 και τους συναδέλφους του Robert Hitchcock (G4S), Michael Cuzzo (IBM) και Mark Peabody (3M). Το Global Fleet Conference 2021 πραγματοποιείται στις 12 Μαΐου.

Μάθετε από τον Global Fleet Manager of the Year

Ο Jean-Philippe Caraës είναι E&I Segment Manager Power – στην περιοχή της Λατινικής Αμερικής για τον Όμιλο Hilti και ανακηρύχθηκε Global Fleet Manager of the Year 2020. Θα μοιραστεί τα θεμέλια της νικηφόρας στρατηγικής του και θα αποκαλύψει πώς δημιουργείται ένα παγκόσμιο πρόγραμμα που επιτυγχάνει εταιρικούς στόχους σε σχέση με την περιφερειακή και τοπική συμμετοχή των ενδιαφερομένων.

Οι συμμετέχοντες στο Global Fleet Conference θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν και να ανταλλάξουν ιδέες με τον κ. Caraës.

Πώς να μετατρέψετε τις παγκόσμιες προκλήσεις του στόλου σε ευκαιρίες

Κάθε παγκόσμιος στόλος είναι σαν ένα νόμισμα που έχει δύο πλευρές. Είναι σημαντικό να βρείτε ποια είναι η νικηφόρα πλευρά και να προσαρμόσετε ανάλογα τις πολιτικές σας. Σε αυτήν τη συζήτηση πάνελ, τρεις global fleet managers μοιράζονται τις απόψεις τους για τι τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε για να επιτύχετε.

  • Robert Hitchcock (φωτογραφία αριστερά), Head of Global Procurement, G4S
  • Mark Peabody (φωτογραφία κέντρο), Global Fleet Leader Facilities & Services, 3M
  • Michael Cuzzo Jr (φωτογραφία δεξιά), Global Category Leader Fleet, IBM Procurement Services.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το Global Fleet Conference 2021 και εγγραφείτε εδώ στο website της εκδήλωσης.

Προηγούμενο άρθροVolvo Cars: 97,5% αύξηση πωλήσεων τον Απρίλιο
Επόμενο άρθροΜε Stellantis η Ermenegildo Zegna για βιώσιμη αυτοκίνηση