Ο Thierry Bolloré νέος CEO της Jaguar Land Rover

Ο Thierry Bolloré αντικαθιστά τον Sir Ralf Speth, αναλαμβάνοντας CEO της Jaguar Land Rover (JLR). Η ανακοίνωση έγινε από τον Natarajan Chandrasekaran, Πρόεδρο της Tata Sons, της Tata Motors και της JLR.

Με μακρινή συγγένεια προς τη γνωστή γαλλική επιχειρηματική οικογένεια Bolloré, ο Thierry Bolloré υπήρξε πρόσφατα CEO του Groupe Renault. Προηγουμένως, κατείχε ανώτατες διοικητικές θέσεις στη Faurecia, τον παγκόσμιο προμηθευτή συστημάτων αυτοκίνησης.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Thierry στην Jaguar Land Rover. Ένας καθιερωμένος παγκόσμιος επιχειρηματικός ηγέτης, με αποδεδειγμένο ιστορικό υλοποίησης σύνθετων μετασχηματισμών, ο Thierry θα προσφέρει πλούσια εμπειρία σε μια από τις πιο σεβαστές θέσεις στον κλάδο” δήλωσε ο κ. Chandrasekaran.

Σχολιάζοντας την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο Thierry Bolloré είπε: “Η Jaguar Land Rover είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την απαράμιλλη κληρονομιά της μάρκας, την εξαιρετική σχεδίαση και την ακεραιότητα της μηχανικής. Θα είναι τιμή μου να ηγηθώ αυτής της εκπληκτικής εταιρείας εν μέσω αυτής της περιόδου, που συνεχίζει να είναι η πιο κρίσιμη της γενιάς μας”.

“Γνωστοί για το πάθος και το πνεύμα τους, οι άνθρωποι της Jaguar Land Rover είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία της. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω στην ομάδα που διαμορφώνει το μέλλον αυτής της εμβληματικής εταιρείας”.

Ο κ. Bolloré, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του στις 10 Σεπτεμβρίου 2020, διαδεχόμενος τον καθηγητή Sir Ralf Speth, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Μη Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της JLR.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Ralf για μια δεκαετία εξαιρετικού οράματος και ηγεσίας στην Jaguar Land Rover και να τον καλωσορίσω στη νέα του μη εκτελεστική θέση εκτός από τον υπάρχοντα ρόλο του στο διοικητικό συμβούλιο της Tata Sons” δήλωσε ο κ. Chandrasekaran.

 

 

Προηγούμενο άρθροMercedes-Benz T-Class: van μικρό και οικογενειακό
Επόμενο άρθροΣτις 7 Αυγούστου η λειτουργία του “Κινούμαι Ηλεκτρικά”