Ο Saban Tekedereli Connected Fleets Manager 2023

Connected Fleets Manager 2023 ανακηρύχθηκε ο Saban Tekedereli, Category Manager Fleet Europe της Securitas. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον Ivan Lequerica, Vice President South and West Europe της Geotab, κατά την τελετή των Fleet Europe Awards 2023.

Το βραβείο Connected Fleets Manager of the Year επιβραβεύει τον fleet manager πολυεθνικής εταιρείας με εξαιρετική επίδοση στην εφαρμογή συνδεδεμένων λύσεων, αξιοποιώντας τη συνδεσιμότητα προς βελτίωση της ασφάλειας και της βιωσιμότητας, με παράλληλη ενίσχυση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

3.000 συνδεδεμένα οχήματα

Η κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε από την υιοθέτηση διασυνδεδεμένων λύσεων εκ μέρους του Saban Tekedereli, με προτεραιότητα στην ασφάλεια, την εξοικονόμηση ενέργειας και την λειτουργική απόδοση. Η Securitas ικανοποίησε επίσης τις απαιτήσεις των πελατών της, με επίδειξη των εργαλείων βελτίωσης της ασφάλειας και της βιωσιμότητας στόλου. Σήμερα, 3.000 οχήματα είναι εφοδιασμένα με αυτές τις διασυνδεδεμένες λύσεις, με αξιοσημείωτη μείωση κατά 50% των ατυχημάτων και μείωση 10% της κατανάλωσης καυσίμου.

Ο Saban Tekedereli διοικεί στόλο 14.000 οχημάτων σε 21 χώρες.

Οι προηγούμενοι νικητές του βραβείου Connected Fleets Manager of the Year είναι οι ακόλουθοι: Nikola Vuckovic, Philip Morris International (2021) I Eddy Scheerlink for Selecta (2022)

Προηγούμενο άρθροNissan: Τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα στο Sunderland
Επόμενο άρθροO Emin Guluyev European Green Fleet Manager 2023