Dr Ralph Speth

Ο Dr. Ralf Speth, ο οποίος ηγείται της Jaguar Land Rover από το 2010, αποφάσισε να αποσυρθεί από τη θέση του τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, σε ηλικία 65 ετών. Η JLR σχημάτισε επιτροπή προς αναζήτηση διαδόχου.

Ο κ. Speth, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην αυτοκινητοβιομηχανία από τη BMW και εργάστηκε και στην Premier Automotive Group της Ford, διηύθυνε την Jaguar Land Rover μετά την εξαγορά της από την Tata Motors, οδηγώντας την αυτοκινητοβιομηχανία σε μια πορεία παγκόσμιας επέκτασης.

Ο Ralf Speth θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο της Tata Sons, της εταιρείας χαρτοφυλακίου της Tata Motors. Θα διατελεί επίσης μη εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Jaguar Land Rover.

Ο Natarajan Chandrasekaran, πρόεδρος των Tata Sons, Tata Motors και Jaguar Land Rover, δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον Ralf για το πάθος και τη δέσμευσή του τα τελευταία 10 χρόνια. Ο Ralf ανέπτυξε την Jaguar Land Rover από έναν εξειδικευμένο κατασκευαστή του Ηνωμένου Βασιλείου σε μια σεβαστή, τεχνολογικά κορυφαία, παγκόσμια premium εταιρεία. Χαίρομαι που ο Ralf συμφώνησε να διατηρήσει τη σχέση του με την Jaguar Land Rover ως μη εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και θα παραμείνει επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Tata Sons”.

Ο καθηγητής Sir Ralf Speth δήλωσε: “Αισθάνομαι πολύ μεγάλη τιμή που συνεργάστηκα με τόσους πολλούς αφοσιωμένους και δημιουργικούς ανθρώπους, τόσο εντός όσο και εκτός της Jaguar Land Rover. Ανεβάσαμε την Jaguar Land Rover. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξη και τη δέσμευσή τους. Προσφέρουμε στους πελάτες μας πολλά βραβευμένα προϊόντα και θα συνεχίσουμε να εκπλήσσουμε με την καλύτερη σειρά νέων καινοτόμων προϊόντων που είχαμε ποτέ. Προσωπικά, ανυπομονώ για νέες και συναρπαστικές προκλήσεις”.

 

Προηγούμενο άρθροΟι Alfa Romeo Giulia και Stelvio MY20 στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΗ Volvo Car Hellas προωθεί τις βιώσιμες μετακινήσεις