Η Sixt Mobility Consulting τοποθέτησε  τον Philippe Huillard ως νέο επικεφαλής εμπορικό διευθυντή (CCO) της γαλλικής θυγατρικής της. Ο κ. Huillard θα αποτελεί πλέον την κύρια επαφή της Sixt Mobility Consulting για τους εταιρικούς στόλους στη γαλλική αγορά.

Ως Chief Commercial Officer της Sixt Mobility Consulting France, θα είναι υπό την ευθύνη του η ανάπτυξη της επιχειρηματικής διαχείρισης του εταιρικού στόλου στη Γαλλία.

Ο κ. Huillard έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας με πελάτες και δίκτυα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, ειδικά στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών B2B. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Crédipar (PSA Banque France), κατείχε θέσεις σε επιχειρησιακά τμήματα της ALD Automotive France και το 2018 ίδρυσε την NeoFleet Mobility, μια συμβουλευτική εταιρεία ειδικευμένη στην παροχή συμβουλών και διαχείρισης στόλου οχημάτων.

Ιδρυθείσα το 2015, η Sixt Mobility Consulting είναι θυγατρική του Sixt Group. Προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις για τη διαχείριση εταιρικών στόλων, για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή πολιτικών αυτοκινήτων, καθώς και σε λειτουργικό επίπεδο.

Προηγούμενο άρθροΤο Peugeot 508 είναι το ολλανδικό Lease Car of the Year
Επόμενο άρθροΗ Addison Lee δοκιμάζει το Audi e-tron για το στόλο του Λονδίνου