Philippe Heim

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ALD διόρισε τον Philippe Heim, Αναπληρωτή CEO της Société Générale, ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου με τετραετή θητεία, αντί του Gianluca Soma, του οποίου λήγει η θητεία. Το συμβούλιο εξέφρασε την πρόθεσή του να εκλέξει τον κ. Heim ως νέο πρόεδρό του, αντικαθιστώντας τον Didier Hauguel, ο οποίος θα παραμείνει Director.

Το συμβούλιο ανανέωσε επίσης τις θητείες των Mike Masterson, Patricia Lacoste και Karine Destré-Bohn για άλλα τέσσερα χρόνια. Οι προτεινόμενες αλλαγές υπόκεινται σε έγκριση στη συνεδρίαση των μετόχων της 22ας Μαΐου, ημερομηνία κατά την οποία η όλη ομάδα διοίκησης της ALD θα υποβληθεί σε επανέγκριση, δηλαδή ο Mike Masterson ως CEO και οι Tim Albertsen και Gilles Bellemère ως Αναπληρωτές Διευθύνοντες Σύμβουλοι. Επιπλέον, ο John Saffrett ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, με ισχύ από την 1η Απριλίου.

Από την 1η Ιουνίου, ο κ. Bellemère θα αναλάβει το ρόλο του CEO της ALD Automotive France – της μεγαλύτερης θυγατρικής του Ομίλου – στη θέση του Jean-François Chanal, ο οποίος θα συνταξιοδοτηθεί.

Η ALD ανακοίνωσε επίσης ότι η εκτελεστική της επιτροπή θα επεκταθεί για να συμπεριλάβει δύο νέα μέλη: τον Hans van Beeck, επικεφαλής των σχέσεων με τους επενδυτές, ο οποίος τοποθετείται Chief Administrative Officer και θα επιβλέπει τις εταιρικές λειτουργίες της ALD (Risk, Compliance, Legal, CSR Διαβιβάσεις) και τον Guillaume de Léobardy, ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του Περιφερειακού Διευθυντή του Ομίλου (εποπτεύοντας τους περιφερειακούς κόμβους της ALD).

 

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμιο ντεμπούτο στη Γαλλία για το Nissan City Hub
Επόμενο άρθροΤέλος στη συνεργασία FCA και Ομίλου Συγγελίδη