Ένας άνθρωπος του κλάδου έχασε σήμερα τη μάχη με τον κορωνοϊό: Ο Νικόλαος Σπανός, 52 ετών και πατέρας δύο παιδιών διετέλεσε επί μακρόν Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Ελλάδος και Κύπρου της Goodyear.

Ο Νικόλαος Σπανός είχε μακρά πορεία σε διοικητικές θέσεις. Από τον Φεβρουάριο ήταν Senior Management Consultant στην εταιρεία logistics ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ ΑΕ. Επίσης, από τον Ιούνιο του 2019 μέχρι τον Οκτώβριο του ίδιου έτους Business Management Consultant στην εισαγωγική εταιρεία ελαστικών Δ.Φραγκουλόπουλος ΕΠΕ.

Διετέλεσε Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Ελλάδος και Κύπρου της The Goodyear Tire & Rubber Company από τον Οκτώβριο του 2007 έως τον Αύγουστο του 2018. Commercial sales Director της Goodyear & Dunlop Tyres από τον Ιανουάριο του 2002 έως τον Οκτώβριο του 2007

Operations Manager στην Masterlease από τον Ιανουάριο του 2000 έως τον Δεκέμβριο του 2001, Retail Channel Manager της Michelin από τον Ιανουάριο του 1998 έως τον Δεκέμβριο του 1999 και Sales Representative της ίδιας εταιρείας από τον Νοέμβριο του 1994 έως τον Δεκέμβριο του 1997.

Ήταν κάτοχος Master από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο και μέλος του Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ), της Εταιρίας Αντωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) και του CEO Club.

Το μότο του στο LinkedIn ήταν η διοίκηση και ο εξορθολογισμός των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με στόχο την πλήρη ανάπτυξη του επιχειρηματικού δυναμικού.

Πίστευε, επίσης, ότι πρέπει κάποιος να ενστερνίζεται την αλλαγή για να προχωρήσει. “Δεν υπάρχει τίποτα κακό στην αλλαγή όσο είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Για να βελτιωθείτε πρέπει να αλλάζετε ….. για να επιβιώσετε πρέπει να αλλάζετε συχνά”, έγραφε στις 14 Φεβρουαρίου.

Τα θερμά συλλυπητήρια του fleetnews στη οικογένεια και τους συνεργάτες του.

Προηγούμενο άρθροWorld Car Awards 2020, Mazda και Kia οι φιναλίστ
Επόμενο άρθροDESIGNBEST στον Luc Donckerwolke του Hyundai Motor Group