Η Lynk & Co ανακοίνωσε ότι ο Alain Visser παραιτείται από τη θέση του CEO της Lynk & Co Ευρώπης και τον διαδέχεται ο Nicolas Lopez Appelgren από τις 8 Ιανουαρίου 2024.

Ο Nicolas Lopez Appelgren ήταν Επικεφαλής Λιανικής της Volvo Cars και διαθέτει πάνω από 28 χρόνια παγκόσμιας εμπειρίας στο λιανικό εμπόριο και το μάρκετινγκ αυτοκινήτων. Ο Nicolas ηγήθηκε του μετασχηματισμού των λιανικών και εμπορικών δραστηριοτήτων της Volvo Cars, βοηθώντας την εταιρεία στην ανάπτυξη αμεσότερων σχέσεων με τους χρήστες, στην ενσωμάτωση των διαδικτυακών πωλήσεων στο δίκτυο λιανικής και στην βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών μέσω αμεσότερης απόκρισης.

Πριν αναλάβει CEO της Lynk & Co στην Ευρώπη, ο Nicolas συνέβαλε ιδιαιτέρως στο retail management της Volvo Cars, τη διοίκηση προϊόντων, το μάρκετινγκ και την επιχειρηματική ανάπτυξη. Υπήρξε βασικό στέλεχος στην επέκταση της Volvo στην αγορά της Ευρώπης και της Αμερικής.

Ο Alain Visser ορίστηκε Ανώτερος Αντιπρόεδρος Παγκόσμιου Μάρκετινγκ και Πωλήσεων του Geely Auto Group το 2015. Συνέβαλε καθοριστικά στην ίδρυση της premium μάρκας Lynk & Co και διετέλεσε CEO Ευρώπης από το 2017. Ήταν βασικό στέλεχος στη δημιουργία νέων εμπειριών πελατών μέσω τεχνολογίας συνδεδεμένων οχημάτων και επιχειρηματικών προτύπων.

“Από την ίδρυσή της το 2017, η Lynk & Co έχει παραδώσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο οχήματα παγκοσμίως, όντας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες premium αυτοκινήτων στον κόσμο. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον Alain για την πολυετή υπηρεσία του και για ό,τι έπραξε για την οικοδόμηση στιβαρών θεμελίων για το μέλλον της Lynk & Co. Είμαστε ευτυχείς που καλωσορίζουμε τον Nicolas στη Lynk & Co και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του για την επόμενη φάση του παγκόσμιου αναπτυξιακού της σχεδίου, δήλωσε ο Jerry Gan, CEO του Geely Auto Group.

Προηγούμενο άρθροTo Citroën C5 Aircross από 25.900 ευρώ
Επόμενο άρθροOpel: σημαντικές εμπορικές επιτυχίες το 2023