Ο Michael Geisinger, προηγουμένως Chief Intelligence Officer (CIO) της Υπηρεσίας Πωλήσεων της Mercedes-Benz στο Πεκίνο (BMBS), εντάχθηκε στην Athlon ως CIO και μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2022.

Ο Michael Geisinger αντικαθιστά τον Frieder Kornas, ο οποίος ανέλαβε νέα καθήκοντα στην Daimler IT στη Στουτγάρδη. Στο νέο του ρόλο, ο κ. Geisinger θα αναλάβει ολόκληρο τον οργανισμό πληροφορικής των εγκαταστάσεων της Athlon και θα διευθύνει τη διαδικασία ψηφιοποίησης της εταιρείας, σε στενή συνεργασία με τον Peter Westermann, Chief Digital Operations Officer της εταιρείας.

Ο Michael Geisinger ξεκίνησε την καριέρα του στην BW-Bank το 1996 και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Oracle. Εντάχθηκε στην Daimler το 2003 και εργάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Δεδομένων της πριν μεταβεί στο Product Management for Business Intelligence and Analytic Τools. Αφού δραστηριοποιήθηκε σε παγκόσμιους ελέγχους πληροφορικής και ανάλυσης δεδομένων για δέκα χρόνια, μεταπήδησε στην Daimler Greater China (DGRC) στο Πεκίνο. Ανέλαβε CIO της Υπηρεσίας Πωλήσεων της Mercedes-Benz εκεί το 2020. Ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο κ. Geisinger θέσπισε νέα μοντέλα συνεργασίας και ευέλικτο πλαίσιο ευθυγράμμισης των επιχειρηματικών στρατηγικών και των στρατηγικών πληροφορικής, δημιουργώντας ψηφιακή λύση λιανικής για πάνω από 700 αντιπροσώπους στην Κίνα.

Την τοποθέτηση του κ. Geisinger χαιρέτισε ο Christian Schüler, CEO της Athlon: “Ο Michael αποτελεί εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα μας. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του θα συντελέσουν στην επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της Athlon”.

Προηγούμενο άρθροΗ Shell εγκαινιάζει τον πρώτο κόμβο φόρτισης 100% EV
Επόμενο άρθροΧρονιά ρεκόρ για τις Giulia και Stelvio στην Ελλάδα