Ο Massimiliano Messina (Max) ανέλαβε Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Οικονομικών και Πληροφορικής στην περιοχή της Nissan Αφρικής, Μέσης Ανατολής, Ινδίας, Ευρώπης και Ωκεανίας (AMIEO).

Ως ειδικός στον τομέα, με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας σε περιφερειακές και παγκόσμιες θέσεις σε εταιρείες όπως η GM, η Chevrolet και η Cadillac Europe, ο Massimiliano Messina προσφέρει μια νέα προοπτική στη Nissan.

Βασιζόμενος στο εύρος της εμπειρίας του στην επιχειρηματική στρατηγική στην ταχέως εξελισσόμενη αυτοκινητοβιομηχανία, ο κ. Messina αναλαμβάνει την ευθύνη όλων τις οικονομικών δραστηριοτήτων της Nissan στην περιοχή AMIEO. Θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην καθοδήγηση των επιχειρηματικών στόχων και των μελλοντικών σχεδίων της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης του επιχειρηματικού μετασχηματισμού και του εξηλεκτρισμού του μείγματος πωλήσεων έως το τέλος του 2023. Κρίσιμος στόχος θα είναι η συμμετοχή στη συνεχιζόμενη οικονομική και δημοσιονομική εξυγίανση της AMIEO ωςενιαία περιοχή με τις έξι υποπεριοχές της (Ευρώπη Δυτική, Ευρώπη Ανατολή, Αφρική, Ινδία, Μέση Ανατολή και Ωκεανία). Ο Messina θα επιδιώξει επίσης να προσφέρει ένα βελτιωμένο σύστημα πληροφορικής για τον οργανισμό και να συνεργαστεί με την ομάδα του για να επινοήσει πιο προηγμένες ψηφιακές λύσεις από άκρου σε άκρο που παρέχουν ταχύτητα, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στους πελάτες της Nissan σε διάφορες λειτουργίες.

Ο κ. Messina δήλωσε: “Είναι συναρπαστική στιγμή για να εργαστεί κάποιος στη Nissan. Υπάρχουν πολλά να περιμένουμε, νέα οχήματα κυκλοφορούν στην περιοχή και οι δραστηριότητες για την υλοποίηση του οράματος Ambition 2030 αυξάνονται. Με την ποικιλία προϊόντων, την πολιτιστική της ποικιλομορφία και ευρείες ευκαιρίες, η περιοχή AMIEO διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στο παγκόσμιο επιχειρηματικό σχέδιο της Nissan και έχω το προνόμιο να συμμετέχω σε αυτό”.

Ο Massimiliano Messina διαδέχεται τον Γιώργο Λεοντή, ο οποίος προάγεται στον παγκόσμιο ρόλο του Corporate Vice President, Product, Research & Development και Monozukuri Control, με έδρα τη Yokohama της Ιαπωνίας. Ο κ. Messina αναφέρεται στον Πρόεδρο της περιοχής AMIEO, Guillaume Cartier, και εδρεύει στο Montigny-le-Bretonneux της Γαλλίας.

Ο Guillaume Cartier, δήλωσε: “Συνεχίζουμε να ενισχύουμε την οργάνωση της Nissan στην περιοχή AMIEO καθώς πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση του σχεδίου Nissan NEXT και προχωράμε προς το όραμά μας Ambition 2030 για να γίνουμε μια πραγματικά βιώσιμη εταιρεία, οδηγώντας προς έναν καθαρότερο, ασφαλέστερο και πιο χωρίς αποκλεισμούς κόσμο”.

“Με τον πλούτο της τεχνογνωσίας και την απαράμιλλη εμπειρία του, η συμμετοχή του οποίου στην ηγετική ομάδα της Nissan είναι θετικότατη. Υπό την καθοδήγηση και τη διαχείριση του, ο Max θα επικεντρωθεί στη βελτιστοποίηση της αξίας των μετόχων και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του για την επιτυχία στην περιοχή μας”.

 

Προηγούμενο άρθροBMW: Εξαρτήματα από ανακυκλωμένα δίχτυα
Επόμενο άρθροJeep Compass 4xe: Εξηλεκτρισμένη Business Class