Από την 1η Ιανουαρίου, ο Markus Deusing είναι ο νέος CEO της Alphabet International, αντικαθιστώντας τον Marco Lessacher, ο οποίος ανέλαβε νέα καθήκοντα.

Μέχρι το τέλος του περασμένου έτους, ο Markus Deusing ήταν Chief Commercial Officer της Alphabet.

Ο κ. Deusing ξεκίνησε την καριέρα του στο BMW Group το 2005 και έκτοτε ανέλαβε διάφορες διοικητικές θέσεις στη Γερμανία. Ως CCO της Alphabet, επικεντρώθηκε στη βιωσιμότητα και την ψηφιοποίηση και τα τελευταία δύο χρόνια διηύθυνε τις πωλήσεις, κατά τη διάρκεια μιας ασταθούς περιόδου.

Στο νέο του ρόλο, ο κ. Deusing εκπροσωπεί την Alphabet σε ανώτατο ευρωπαϊκό επίπεδο και θα είναι υπεύθυνος για τις δραστηριότητες B2B – τόσο με τις ΜΜΕ όσο και με τους διεθνείς εταιρικούς πελάτες.

Ο κ. Lessacher ανέλαβε Αντιπρόεδρος Πελατών, Μάρκας και Πωλήσεων του BMW Group Financial Services και θα έχει την ευθύνη των παγκόσμιων δραστηριοτήτων πωλήσεων.

Η αλλαγή αυτή ακολουθεί τη στρατηγική σταδιακής αναπροσαρμογής του BMW Group Financial Services για ενίσχυση της θέσης της μελλοντικής ηγετικής θέσης εταιρείας στον ταχέως μεταβαλλόμενο κλάδο του leasing και των υπηρεσιών κινητικότητας.

Με παρουσία σε 31 αγορές παγκοσμίως, η Alphabet είναι η θυγατρική leasing του BMW Group. Τον περασμένο Μάρτιο η εταιρεία ανακοίνωσε συνολικό χαρτοφυλάκιο περίπου 700.000 οχημάτων για το 2020.

Φωτογραφία: Alphabet International (αριστερά ο Markus Deusing, δεξιά ο Marco Lessacher)

Προηγούμενο άρθροNorthvolt Ett: η πρώτη μπαταρία στο σουηδικό gigafactory
Επόμενο άρθροBosch: παραγωγή ημιαγωγών από καρβίδιο του πυριτίου