Marc Odinius, Managing Director and sole owner of the Dataforce

Ο επί μακρόν Διευθύνων Σύμβουλος της Dataforce, Marc Odinius, εξαγόρασε όλες τις μετοχές της εταιρείας και είναι πλέον ο μοναδικός της μέτοχος.

Όσον αφορά στην αποστολή της εταιρείας έρευνας και ανάπτυξης δεδομένων για την αυτοκινητοβιομηχανία, με 87 εργαζόμενους, με 27 διαφορετικές εθνικότητες που εργάζονται στη Φρανκφούρτη, τη Ρώμη και το Πεκίνο, ο κ. Odinius δήλωσε τα εξής: η Dataforce αναζητά πάντα μοναδικές πληροφορίες που θα κάνουν την αγορά αυτοκινήτων περισσότερο διαφανή και ευκολότερο να κατανοηθεί. Στο πλαίσιο αυτής της αποστολής προσπαθούμε επίσης να παρέχουμε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση, καθώς και εξαιρετικά τυποποιημένες πληροφορίες μέσω των συστημάτων μας.

Ο Marc Odinius είναι πεπεισμένος ότι η συνταγή για την επιτυχία της Dataforce ήταν και παραμένει το γεγονός ότι δεν περιμένει την αγορά να ζητήσει συγκεκριμένα δεδομένα ή ανάλυση. “Η Dataforce αναζητά από μόνη της νέες και καλύτερες πληροφορίες για να ενισχύσει τη διαφάνεια στην αγορά αυτοκινήτων και ιδιαίτερα στην αγορά στόλου. Η ανάγκη να μάθουμε περισσότερα, όχι μόνο για να κρατήσουμε τα δεδομένα, αλλά για να κατανοήσουμε πραγματικά τις πληροφορίες μάς ώθησε στην ηγετική θέση στον τομέα της εξειδίκευσής μας. Τέλος, οι εργαζόμενοί μας είναι πραγματικοί εμπειρογνώμονες σε αυτά για τα οποία εργάζονται”.

Ο Marc Odinius ευχαρίστησε για τα τελευταία 22 χρόνια τον Christoph von Gleichen τον πρώην μέτοχο της Dataforce. Ο κ. Christoph σχολίασε από την πλευρά του: “Ο Marc ήταν υπεύθυνος για την επιχειρησιακή δραστηριότητα περισσότερο από μένα, επομένως είναι ο καταλληλότερος να αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση και είμαι βέβαιος ότι θα οδηγήσει τη Dataforce σε ένα επιτυχημένο μέλλον”.

Προηγούμενο άρθροΑύξηση της ζήτησης στα επιβατικά αυτοκίνητα τον Ιούλιο
Επόμενο άρθροΗ BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης