Πρόεδρος της Kia Motors Corporation ο Ho-sung Song

Η Kia Motors Corporation ανακοίνωσε ότι ο Ho-sung Song, Head of Global Operations Division, ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου. Η μεγάλη εμπειρία του κ. Song στην αυτοκινητοβιομηχανία καθώς και η τεχνογνωσία του θα βοηθήσουν τη μετάβαση της εταιρείας στα μελλοντικά επιχειρηματικά πλάνα της σχετικά με τα ηλεκτρικά οχήματα και τις νέες μεθόδους αυτοκίνησης.

Με τη νέα του ιδιότητα, ο Ho-sung Song θα πρωτοστατήσει στην πρόοδο του “Plan S”, της μεσοπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης στρατηγικής της εταιρείας που στοχεύει στην προοδευτική καθιέρωση ηγετικής θέσης της μάρκας στη μελλοντική αυτοκινητοβιομηχανία.

Η εκτεταμένη εμπειρία του κ. Song καθώς και η πολύ μεγάλη τεχνογνωσία του θα αποτελέσουν τεράστια πλεονεκτήματα στη μετάβαση της εταιρείας στα μελλοντικά της σχέδια.

Πριν από την τρέχουσα θέση του ως Head of Global Operations Division, ο κ. Song είχε διατελέσει Πρόεδρος της Kia Motors Europe και Head of Kia Motors Corporation Export Planning Group.

Το στρατηγικό πλάνο “Plan S” της Kia στοχεύει στην στροφή της μάρκας σε ηλεκτρικά και αυτόνομα οχήματα.

Μέχρι το τέλος του 2025, η εταιρεία σχεδιάζει να προσφέρει μια πλήρη σειρά 11 ηλεκτρικών οχημάτων. Με αυτά τα μοντέλα, η Kia επιδιώκει να αποκτήσει μερίδιο 6,6% στην παγκόσμια αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων (εκτός της Κίνας), ενώ παράλληλα θα αποκτήσει μερίδιο 25% των πωλήσεών της από τα “φιλικά προς το περιβάλλον” αυτοκίνητα.

Ο μέχρι τώρα Πρόεδρος Han-woo Park θα έχει συμβουλευτικό ρόλο ενώ θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους επιχειρηματικούς στόχους της εταιρείας.

Οι ηγετικές θέσεις του Ho-sung Song ήταν οι εξής

  • Head of Global Operations, Kia Motors Corporation (Executive Vice President)
  • President of Kia Motors Europe (Senior Vice President)
  • Head of Export Planning Group, Kia Motors Corporation (Vice President)
  • President of Kia Motors France (Vice President)

 

Προηγούμενο άρθροΤηλεοπτική καμπάνια της Kosmocar για τα 50 χρόνια της
Επόμενο άρθροΜοναδικοί χρωματισμοί για την Alfa Romeo Giulia GTA