Από την 1η Οκτωβρίου 2019 ο Ciprian Suta είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της General Motors (GM) στη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών (CIS).

Ο κ. Suta διαδέχτηκε τον διευθύνοντα σύμβουλο της GM Russia, Hector Villarreal, ο οποίος διορίστηκε πρόεδρος της GM Νοτιοανατολικής Ασίας.

Ο Ciprian Suta έχει μακρά ιστορία στην αυτοκινητοβιομηχανία και τους στόλους. Εργάστηκε για πρώτη φορά στην GM το 2006 ως Fleet Sales Manager Ρουμανίας και Βουλγαρίας, στη συνέχεια ως Διευθυντής Ευρωπαϊκού Στόλου και Remarketing. Στην επιχειρηματική δραστηριότητα της Opel-Vauxhall από το 2010 έως το 2018, οι διαφορετικοί ρόλοι του επικεντρώθηκαν στις πωλήσεις εταιρικών στόλων στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της ηγεσίας των εταιρικών πωλήσεων και των δραστηριοτήτων του στόλου. Στο νέο του ρόλο ο κ. Suta θα επικεντρωθεί στην προσέλκυση πελατών για τις Cadillac και Chevrolet NAV, οδηγώντας σε βιώσιμη ανάπτυξη με τα επικείμενα λανσαρίσματα προϊόντων και την περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στις πωλήσεις και το aftersales.

Ο Andy Dunstan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στρατηγικών αγορών, συμμαχιών και διανομέων, δήλωσε ότι ο κ. Suta θα ενισχύσει την αγορά της Ρωσίας και της ΚΑΚ με το ισχυρό επιχειρηματικό του δαιμόνιο από την εμπειρία του ως ηγέτης σε διάφορες λειτουργίες στην αυτοκινητοβιομηχανία σε ολόκληρη την Ευρώπη, τόσο στις mainstream όσο και στις premium κατηγορίες.

Προηγούμενο άρθροΤο ντεμπούτο του νέου Nissan Versa στη Λ. Αμερική
Επόμενο άρθροΗ SEAT ανακοίνωσε το eScooter Concept