Ο Αριστείδης Αραβανής συμμετέχει στο ΔΣ της Kosmocar Α.Ε., όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Με ιδιαίτερη χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο της Kosmocar A.E. ανακοινώνει ότι μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας της 1ης Φεβρουαρίου 2024, ο κύριος Αριστείδης Αραβανής, εξέχον στέλεχος της Ευρωπαϊκής αγοράς αυτοκινήτου αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Kosmocar A.E.

Ο κύριος Αραβανής έχει διαγράψει μια λαμπρή διαδρομή σε υψηλές διοικητικές θέσεις και έχει διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς ΑΒΕΕ, μέλος του Group Executive Committee της Inchcape plc στη Μεγάλη Βρετανία και Διευθύνων Σύμβουλος της Inchcape για τις αγορές της Κεντρικής Ευρώπης. Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΟΒΕ.

Η οικογένεια της Kosmocar τον υποδέχεται ως ενεργό μέλος της και προσβλέπει στη συμβολή του στη συνεχή ανοδική πορεία της εταιρείας”.

Η Kosmocar Α.Ε., με έτος ίδρυσης το 1970, είναι ο Επίσημος Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα στην Ελλάδα καθώς και των μοτοσυκλετών Ducati σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης, είναι Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Bentley και Lamborghini Service Center για όλη την Ελλάδα.

To 2020 ξεκίνησε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, με σκοπό την εισαγωγή και διάθεση e–Bikes (ηλεκτρικών ποδηλάτων) στην ελληνική αγορά, υπό τον διακριτικό τίτλο Kosmoride, η οποία από το 2023 άρχισε να εισάγει και το nanocar Microlino. Το ίδιο έτος άρχισε τη λειτουργία της Kosmomove, που παρέχει υπηρεσίες κινητικότητας και αστικής μικροκινητικότητας  σε συνεργασία με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar, την Volkswagen Bank & VW Financial Services και τις εταιρείες Ενοικίασης και Μακροχρόνιας Μίσθωσης.

Φωτογραφία: LinkedIn

Προηγούμενο άρθροΤεχνικές δοκιμές του πρώτου ηλεκτρικού λεωφορείου
Επόμενο άρθροΔωρεάν φόρτιση στο ΗΒ με V2G και Octopus Power Pack