Η Nissan όρισε τον Stéphane Chauville, με 30ετή εμπειρία στην αυτοκινητοβιομηχανία, επικεφαλής των εταιρικών πωλήσεων Ευρώπης.

Ο Stéphane Chauville, ο οποίος εντάχθηκε στο Nissan Group το 2010, θα είναι υπεύθυνος για τον τομέα του στόλου, της ενοικίασης, του remarketing, των υπολειμματικών αξιών και των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Με την ένταξή του στη Nissan, ο κ. Chauville ανέλαβε διάφορα καθήκοντα σε περιφερειακές επιχειρηματικές μονάδες και κεντρικά γραφεία, όπως Διευθυντού Πωλήσεων Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, στην Ουγγαρία και Διευθύνων Σύμβουλος Βελγίου και Λουξεμβούργου. Προ της τελευταίας ανάθεσης, ο κ. Chauville χρημάτισε διευθυντής των 27 ανεξάρτητων αγορών της Nissan στην Ευρώπη.

Θα ασκεί τα νέα του καθήκοντα στα κεντρικά γραφεία της Nissan Automotive Europe, στο Montigny-le-Bretonneux. Ο Stéphane Chauville δήλωσε τον ενθουσιασμό του για την ανάθεση ανάπτυξης και εφαρμογής της νέας εταιρικής στρατηγικής πωλήσεων της Nissan: «Είναι μια σημαντική υπόθεση για τον κλάδο και τους πελάτες μας και πέραν της παραδοσιακής δραστηριότητας, πρέπει να επιταχύνουμε τον μετασχηματισμό του Fleet & Rental και να επαναπροσδιορίσουμε την διαδικασία Remarketing, συμπεριλαμβανομένης της προσφοράς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και της διαχείρισης της υπολειπόμενης αξίας, για ένα αξιόπιστο μέλλον».

Προηγούμενο άρθροBMW Group: Αύξηση καθαρών κερδών το 2022
Επόμενο άρθροΗ Macadam εξαγοράζει σημαντικά τμήματα της SGS