Η Nissan παρουσιάζει σε βίντεο το τελευταίο κεφάλαιο της καμπάνιας “e-4ORCE για όλες τις εποχές” (e-4ORCE For All Seasons).

Το e-4ORCE, σχεδιασμένο για να λειτουργεί αποκλειστικά με τα προηγμένα εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης της Nissan, παρέχει τη δυνατότητα για ταξίδια γεμάτα ενθουσιασμό, άνεση και απόλυτη οδηγική απόλαυση, ανεξάρτητα από την απόσταση ή τον προορισμό, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση.

“Καθώς οι καλοκαιρινές περιπλανήσεις μας καλούν και ο ανοιχτός δρόμος μας περιμένει, η τεχνολογία e-4ORCE γίνεται ο απόλυτος συνοδός οδήγησης, παρέχοντας μια μοναδική και συναρπαστική καλοκαιρινή οδηγική εμπειρία χάρη στο καινοτόμο σύστημα τετρακίνησης. Κάθε στροφή πυροδοτεί μια αίσθηση περιπέτειας, καθώς το εξελιγμένο σύστημα e-4ORCE εξαλείφει απόλυτα όλες τις αδυναμίες που παρουσιάζουν άλλα συστήματα τετρακίνησης”.

“Με βελτιωμένη οδηγική συμπεριφορά και σταθερότητα, αυτή η τεχνολογία προσφέρει μεγαλύτερα και πιο άνετα ταξίδια για όλους. Με το e-4ORCE, το οποίο διατίθεται επί του παρόντος στα Nissan Ariya και X-Trail, το ταξίδι γίνεται αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας των καλοκαιρινών διακοπών. Οι μεγάλες διαδρομές σε αυτοκινητόδρομους γίνονται αβίαστα ομαλές και απολαυστικές, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της καλοκαιρινής περιπέτειας, ενώ ταυτόχρονα ζουν την δέσμευση της Nissan για τον εξηλεκτρισμό και την βιώσιμη κινητικότητα. Κατακτήστε αυτοκινητόδρομους, περιηγηθείτε σε ορεινά τοπία, εξερευνήστε γραφικά χωριά και απομακρυσμένες παραλίες με το dual motor και το σύστημα ελέγχου εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας του e-4ORCE”.

Δείτε εδώ το βίντεο στο οποίο η Nissan παρουσιάζει το τελευταίο κεφάλαιο της καμπάνιας «e-4ORCE For All Seasons». “Ετοιμαστείτε να γοητευτείτε από τις μοναδικές δυνατότητες της τεχνολογίας e-4ORCE, αποκαλύπτοντας ένα ταξίδι που συνδυάζει απαράμιλλη άνεση και συναρπαστικό ενθουσιασμό, που προορίζεται να γίνει το αποκορύφωμα αυτού του καλοκαιριού”.

Προηγούμενο άρθροΧρ. Σταϊκούρας: σχέδιο για βιώσιμες και έξυπνες μεταφορές
Επόμενο άρθροΗ μεγαλύτερη εγκατάσταση δοκιμών της BMW