Η Nissan προσφέρει After Sales Service ολικής προστασίας με 20% έκπτωση σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ και δωρεάν χειμερινό έλεγχο.

Μέσω του χειμερινού προγράμματος προσφορών All Clear Service, η Nissan προσφέρει Ολική Προστασία για όλα τα Nissan και για, πρώτη φορά, δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο σε όλα τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της μάρκας.

Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες Nissan έχουν την δυνατότητα να επωφεληθούν από:

  • Δωρεάν χειμερινό έλεγχο 20 Σημείων
  • Δωρεάν Διαγνωστικό Έλεγχο σε όλα τα Εισαγόμενα Μεταχειρισμένα Nissan
  • 20% έκπτωση στα Ανταλλακτικά Service (περιλαμβάνονται: λιπαντικό κινητήρα, αντιψυκτικό υγρό, AdBlue, υγρά φρένων, βαλβολίνες, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα, φίλτρο καυσίμου, φίλτρο καμπίνας, μπουζί, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων) και στα Ανταλλακτικά Επισκευής (περιλαμβάνονται: μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες, θερμοστάτης)
  • 20% έκπτωση στα Γνήσια Αξεσουάρ Nissan
  • Δωρεάν Nissan Assistance για ένα έτος, με πανευρωπαϊκή κάλυψη

H πραγματοποίηση τεχνικού ελέγχου και συντήρησης στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan είναι απαραίτητη, προκειμένου να κινηθείτε με ασφάλεια αλλά και με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου κατά την χειμερινή περίοδο. Για αυτό φροντίζει το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Nissan, με κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία και γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στo www.nissan.gr 

Προηγούμενο άρθροEurostat: Θανατηφόρα τροχαία ανά περιοχή το 2021
Επόμενο άρθροFord Blue Days προνόμια για τα επιβατικά της μάρκας