Η Avis Budget διόρισε τον Pierre-Olivier Bard ως νέο Fleet & Supply Chain Director για την περιοχή της στη Δυτική Ευρώπη που καλύπτει τη Γαλλία και τις τρεις χώρες της Μπενελούξ.

Στο νέο του ρόλο, ο κ. Bard θα διαχειρίζεται τις λειτουργίες του Fleet Purchasing, Rotation, Remarketing, Logistics και συντήρησης για την παγκόσμια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στις τέσσερις αυτές χώρες.

Ο κ. Bard βρίσκεται στον όμιλο Avis Budget για σχεδόν επτά χρόνια, αρχικά ως Διευθυντής Remarketing Europe (2012-2018), στη συνέχεια ένα ως Διεθνής Διευθυντής Προμηθειών και Remarketing Fleet  στην περιοχή EMEA και Ασίας Ειρηνικού. Ανέλαβε τον νέο του ρόλο, στην έδρα της Avis Budget στο Παρίσι τον περασμένο μήνα.

Ο κ. Bard έχει πτυχίο οικονομετρίας από το Université Paris Nanterre και στρατηγικής από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια. Η προηγούμενη επαγγελματική του εμπειρία περιλαμβάνει την ανάλυση κινδύνων (στην GE Money Bank στο Παρίσι), τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων (για την GE Capital Fleet Services στη Γαλλία) και την ανάλυση περιουσιακών στοιχείων (για την GE Capital Solutions).

Προηγούμενο άρθρο“Κορυφαία απόδοση” στο Performance Marketing για LeasePlan Hellas και Reprise
Επόμενο άρθροWynn’s και Keating Motorsports με το GTE-Am Ford GT στο Le Mans