Νέοι CEO στις μάρκες Ram και Dodge
Ram Trucks

Η Stellantis ανακοίνωσε νέους CEO στις αμερικανικές μάρκες της Ram και Dodge, που θα ισχύσουν από την 1η Ιουνίου 2024.

Νέοι CEO στις μάρκες Ram και DodgeΗ Chris Feuell αναλαμβάνει CEO της μάρκας Ram πέραν των καθηκόντων της ως CEO της μάρκας Chrysler, αντικαθιστώντας τον Timothy Kuniskis που αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί μετά από σχεδόν 32 χρόνια στην εταιρεία. Η Chris θα συνεχίσει να ηγείται του ηλεκτρικού μετασχηματισμού της μάρκας Chrysler και θα αναλάβει τη διοίκηση της μάρκας Ram.

Νέοι CEO στις μάρκες Ram και DodgeΟ Matt McAlear αναλαμβάνει CEO της μάρκας Dodge, αντικαθιστώντας τον Timothy Kuniskis. Ο Matt θα συμμετέχει στην Ανώτατη Εκτελεστική Ομάδα. Στα προηγούμενα καθήκοντά του, ήταν υπεύθυνος πωλήσεων της Dodge και διαθέτει ευρεία εμπειρία στην αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς και στον ιατρικό και ψηφιακό τομέα, που τον καθιστούν κατάλληλο για την ηγεσία της μάρκας.

Dodge Durango SRT Hellcat

«Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά τον Tim για το πάθος, τη δέσμευσή του και την συνεισφορά του στην Stellantis και στη δημιουργία του οράματος των μελλοντικών ηλεκτροκίνητων μαρκών Ram και Dodge. Του εύχομαι καλή συνταξιοδότηση», δήλωσε ο CEO του ομίλου, Carlos Tavares. «Είμαι βέβαιος ότι ο Chris θα συνεχίσει το έργο του Tim στην ηγεσία της εμβληματικής μάρκας Ram. Ο Matt θα φέρει νέα προοπτική, συνεχίζοντας να αντλεί από την παράδοση της εμβληματικής μάρκας Dodge και να την οδηγεί σε ένα βιώσιμο μέλλον».

Προηγούμενο άρθροΗ LG Electronics για τα SDV στην AutoTech: Detroit
Επόμενο άρθροSmart cars, η νέα τάση στην Κίνα